Posts

EXO'luXion in Malaysia: The day at Concert! - Part 3 (Last Part)

Image
Anyeonghaseyo yeorobeun!!!! ~~~
Btw, Happy New Year dulu baaaaa~~ ^_^
Happy New Year 2017!!!
Awal taun baru dah sibuk pikir pasal EXO, bukan apa sebab SP dengan news dia bagi kejutan untuk EXOL Malaysia bila diorang announce EXO will come again to Malaysia.. and i was like .. yaaiiyyy!!!!!! ^^
Last year i got a chance to see Chanyeol ftf, so i hope this year I get the chance oso. Jebaaalllll~~~ TT

EXO'luXion in Malaysia: The day at Concert! - Part 2

Image
Assalamualaikum w.b.t
Annyeonghaseyoo yeorobeun~~ ^^

Inside The Venue ...

Bila dah masuk dalam stadium tu, kita terus cepat2 cari zon kitorang which is zon ROCK X. Zon Rock X ne ngam2 depan stage bahagian tengah. Belah kanan zon Rock O, and belah kiri gambar tu zon Rock E.

EXO'luXion in Malaysia: The day at Concert! - Part 1

Image
Assalamualaikum w.b.t
Annyeonghaseyoooo yeorobeun~~~! ^^
Finally after months of months bru aku dapat habiskan entri yg memang dah bebulan2 draft sebab aku takda ilham hahahahaha lol. Ok sambung ceta :)

Happy 25th Birthday Shekin!

Image
♬  ♬  ... Saengil chukka hamnidaa~~ Saengil chukka hamnidaa~~~ Saranghaneun Shekinnie ♬♬ ~~ Saengil chukka hamnidaaaaa ~~~~ ♬ ♬ ♬  ...

EXO'luXion in Malaysia: The Day at KLIA

Image
Assalamualaikum w.b.t
Yeorobeun!! Annyeeeooonngg~~!! ^^

Today ceta pasal kitorang kat airport plak.
Ok! bila dah sampai KLIA, terus cari arrival gate. Dah nama first time pulak tu kan .. jadi confuse memang ada, dah tu mati2 tanya orang sana arrival gate sebelah mana .. pastu diorang kata laa kat bawah laa .. jadi cepat2 kitorang lari sebb sempat juga tgok arrival time kat screen show thar Seoul to KLIA dah landed.

EXO'luXion in Malaysia: The Day at Kuala Lumpur

Image
Assalamualaikum w.b.t Annyeonghaseyo yeorobeun!!~~ How you guys doing..??? Gooooddd..??? Alhamdulillah.
Untuk entri kali ne, as title jugak just story kat kehel jak.
Flight kitaorang weecheezz me, my sister and friend fly g kehel on march 10th and return back on 13th. We've got 4 days 3 nights dekat sana. You know what, this is my first time jejak kaki kat kehel. Hahahahaa! *notfunny bukan apa memang teda niat lgsung mau jejak kehel. Since crime dekat sana agak over sikit berbanding negeri sndiri ne. hahahahaaa! *sekadaralasan ^^

EXO Planet 2 The EXO'luxion: Officially Ended

Image
Assalamualaikum w.b.t
Annyeonghaseyooooo yeorobeun!!!! ~~~ ^^
Its been a long loong time i didnt update interesting story here kan.
How u guys doiinnngg..????
Gooooooddd...????
Alhamdulillah ..
Cuaca panas dalam beberapa mnggu ne buat kita pening2 sikit.
Panas dia lain kan .. So guys drink a lot of water aaahhh ..
Please less kan outdoor activity,
I'm not feeling very well, im having sore throat, but its ok. Still bole bangun dan bejalan lagi.
Alhamdulillah ^^.