Saturday, January 21, 2017

EXO'luXion in Malaysia: The day at Concert! - Part 3 (Last Part)

Anyeonghaseyo yeorobeun!!!! ~~~
Btw, Happy New Year dulu baaaaa~~ ^_^
Happy New Year 2017!!!
Awal taun baru dah sibuk pikir pasal EXO, bukan apa sebab SP dengan news dia bagi kejutan untuk EXOL Malaysia bila diorang announce EXO will come again to Malaysia.. and i was like .. yaaiiyyy!!!!!! ^^
Last year i got a chance to see Chanyeol ftf, so i hope this year I get the chance oso. Jebaaalllll~~~ TT

Tuesday, September 27, 2016

EXO'luXion in Malaysia: The day at Concert! - Part 2



Assalamualaikum w.b.t
Annyeonghaseyoo yeorobeun~~ ^^

Inside The Venue ...

Bila dah masuk dalam stadium tu, kita terus cepat2 cari zon kitorang which is zon ROCK X. Zon Rock X ne ngam2 depan stage bahagian tengah. Belah kanan zon Rock O, and belah kiri gambar tu zon Rock E.

Friday, September 23, 2016

EXO'luXion in Malaysia: The day at Concert! - Part 1


Assalamualaikum w.b.t
Annyeonghaseyoooo yeorobeun~~~! ^^
Finally after months of months bru aku dapat habiskan entri yg memang dah bebulan2 draft sebab aku takda ilham hahahahaha lol. Ok sambung ceta :)

Saturday, August 27, 2016

Happy 25th Birthday Shekin!



♬  ♬  ... Saengil chukka hamnidaa~~ Saengil chukka hamnidaa~~~ Saranghaneun Shekinnie ♬ ~~ Saengil chukka hamnidaaaaa ~~~~ ♬  ...

Monday, April 4, 2016

EXO'luXion in Malaysia: The Day at KLIA


Assalamualaikum w.b.t
Yeorobeun!! Annyeeeooonngg~~!! ^^

Today ceta pasal kitorang kat airport plak.
Ok! bila dah sampai KLIA, terus cari arrival gate. Dah nama first time pulak tu kan .. jadi confuse memang ada, dah tu mati2 tanya orang sana arrival gate sebelah mana .. pastu diorang kata laa kat bawah laa .. jadi cepat2 kitorang lari sebb sempat juga tgok arrival time kat screen show thar Seoul to KLIA dah landed.