Wednesday, March 20, 2013

Hepy Bufday Umairah! :)

Assalamualaikum .. Annyeong :)



Tanggal 20 Mac 2013 bersamaan 8 jamadil awwal 1434
Merupakan Hari laher c budak kecik berpipi gemok yg ke - 1 tahun ..
Hahahaha .. 





Actually, she's my kazen sebela bapa..
Sambut hari laher di kedai jak tadi..
Tapi majlis nyaa akan diadakn pda ari sabtu ne ..
Di Restoran Chilli Padi Alamesra
pukul 1 ptg smpai 4 petang..

Semakin mok nek membesar ..
semakin tu laa perangai makin jajal (degil) ..
hahaha ..
memandangkan dya salu di bawa ke kedai ..
so ada msa lapang aq jaga dya ..
Belum pandai jalan lagik ..
tapi masi dalam tahap pemerhatian laa..
Bekaki empat jak dya ..
hahahaha :))

Mula2 di ambik gambar .. memang susah sebab asyik menengok kek Upin Ipin nyaa..
Ne pun kena bawa men dulu, baru dapat di capture..
Habis mandi kek ..
Biarkan jak dya .. yang penting dya hepy ..
kan..kan..kan... :)

Neway .. happy First Birthday Umairah!! :))

Monday, March 18, 2013

Saturday, March 16, 2013

Budak gila Bola sambut Birthday! SaengilchukkaHaeyo!

Assalamualaikum ...

Hepy bufday to birthday boy Mohd Firdhaus aka Adam yang ke 10 tahun.
Ne adek aq yang last skali ke-4.
Actually bufday dya 11/03 tapi ngam2 time sekolah.
So have to celebrate ujung minggu laa, iaitu pada hari ne.
Ne ada serba sedikit gamba2 yg sempat aq tgkap time celebrate tadi untuk
memenuhi hasrat blog aq yg x ber'entri' sngat laa ne kan ..
hoho ..

Budak 10 tahun yang fanatik Bola ..
memang gila Bola ....
sampai celebrate tadi ne pun pakai baju MU..
present dari aunty KL .. 
hahahahaha :)

Happy Birthday adam! :)

Friday, March 15, 2013

Again ..

Assalamualaikum ...


Saya Buat Header Baru lagi .. 
untuk yang keberapa kali ntah .. 
hahahahaha



huwaaaaaaaaaaa .. jom tido! :)
Good Nite

Friday, March 8, 2013

Header baru, lagi .. ????

Assalamualaikum ..


Hahahaha ..
Alhamdulillah syukur ..
Aq maseh dapat menaip untuk entri seterusnyaa ini.

Haaaa .. " Header baru, lagi..??? "
 tajuk untuk entri kali ne .. Nak tawu kenapa .. ???
Hahahaha .. ne laa sebab aq dalam seminggu dua ne asyik
tukar2 header ajerr laa..
almaklum laa, aq ada follow kejap tutorial cik blog yg aq dah lupa namanya ..
tutorial buat header sendiri menggunakan Photoscape & Gimp
Aq pon tak tawu laa header yg sekarang ne header yg ke brapa.
Kalo korang follow blog aq, mesti korg perasan aq dah brapa kali update header blog aq kan ..
Hahahaha .. (bagus kalo ada org follow blog aq) .. Hehehehe :))
Aq xdapat concentrate nak menaip kali ne sebab ..
ngam2 aq menaip time Running Man main kat 393OneHD.
Hahahaha .. lawak doe!
Apa2 pon .. kalo rasa nak tanya mcm mana aq buat header dekat atas tu menggunakan
Photoscape & Gimp ..
Tanya jak laa keyh! :)
Inshaa allah, kalo tak daa halangan, aq akan cuba buat tutorial ne dengan korang.
Alhamdulillah ... sekarang ne, aq dah ada masa nak update belog
usang aq ne.
Dah bosan kan asyik ngadap Facebook, Twitter, instagram .. and etc jak.
So sekarang tertumpu pulak pada blog2 dreamer.
Neway, Have a nice visit ya'lls! :) 

Sunday, March 3, 2013

Running Man Terbaik! :)

Assalamualaikum & Annyeonghaseyoo :))



Yes! that is the new entry untuk kali ne.
Tiap malam hari aq jadi indah bila tengok
rancangan ne di channel 393OneHD.

Rancangan ne dah sampai episod 133.
Mereka buat kat Vietnam pertengahan bulan februari lalu.
Memang syok gilaa laa game2 diorang.
Lawak paling banyak, bila dah kena pada
Kwang Soo (si Zirafah) .. hahahaha XD


Riak wajah Kwang Soo yang agak kelakar sewaktu RM dalam
episod 131.
Haahahahaha .. memang lawak doe! XD ..
Aq memang minat gilak dengan dya ne ...
Slalu dbuli oleh rakan2 RM yang laen.. :)



Running Man slalunya main kat tv tiap ari jumaat pukul 11.20 malam..
Jam tu yg slalu aq tgok laa, Tiap sabtu & ahad pun ada jugak. Tapi itu hanya ulangan shja.
Itu pun aq tak pasti sbenarnya tayangan sebenar bila. Tpi yg slalu aq tengok
adalah jam sebegini. Hahahaha ...


Antara episod bersama Jackie Chan & Siwon (Super Junior) .. OMG!
yaiyy .. :))




Dan ini adalah diantara anggota2 Running Man :
 


Jae Suk 



Ji Hyo 



Kwang Soo



Gary



Haha



Ji Suk Jin



Jong Kook



Neway, thats all for today!
Terima kasih dan Have a nice visit ya'lls! :))