Friday, March 8, 2013

Header baru, lagi .. ????

Assalamualaikum ..


Hahahaha ..
Alhamdulillah syukur ..
Aq maseh dapat menaip untuk entri seterusnyaa ini.

Haaaa .. " Header baru, lagi..??? "
 tajuk untuk entri kali ne .. Nak tawu kenapa .. ???
Hahahaha .. ne laa sebab aq dalam seminggu dua ne asyik
tukar2 header ajerr laa..
almaklum laa, aq ada follow kejap tutorial cik blog yg aq dah lupa namanya ..
tutorial buat header sendiri menggunakan Photoscape & Gimp
Aq pon tak tawu laa header yg sekarang ne header yg ke brapa.
Kalo korang follow blog aq, mesti korg perasan aq dah brapa kali update header blog aq kan ..
Hahahaha .. (bagus kalo ada org follow blog aq) .. Hehehehe :))
Aq xdapat concentrate nak menaip kali ne sebab ..
ngam2 aq menaip time Running Man main kat 393OneHD.
Hahahaha .. lawak doe!
Apa2 pon .. kalo rasa nak tanya mcm mana aq buat header dekat atas tu menggunakan
Photoscape & Gimp ..
Tanya jak laa keyh! :)
Inshaa allah, kalo tak daa halangan, aq akan cuba buat tutorial ne dengan korang.
Alhamdulillah ... sekarang ne, aq dah ada masa nak update belog
usang aq ne.
Dah bosan kan asyik ngadap Facebook, Twitter, instagram .. and etc jak.
So sekarang tertumpu pulak pada blog2 dreamer.
Neway, Have a nice visit ya'lls! :) 

2 comments:

  1. comel je header... :D rajinnya buat header banyak banyak. btw, sy dtg singgah dan follow sini. ;)

    http://girlzowey.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete