Posts

Showing posts from May, 2013

A Day in Kota Kinabalu

Image
Assalamualaikum .. Annyeong :)




Olaa .. semenjak dua menjak ne, tangan aq berat sekali nak update entri dekat blog ne. Mana tak nyaa, mok update blog mesti kena hadap komputer. Laptop aq dah hangkang .. S2 aq ne pon hanya for fb, tweeting, instagraming and keeking .. yg len2 tak dapat dah..

Diari Muka Baru le teww! :)

Image
Annyeong .. olla! :)
Finally, my belog dah make over!
Hampir setengah hari jugak laa aq menyiapkannyaa .. Ter'sangat laa puas hati .. and Thanks so much to all creditors. kebanyakan pon aq Re-edit jak balik..
Kalo aq tengok .. memang .. laaaa!! :)
Hahahahaah :)
oke, that's all. jemput2 laa follow aq yekk.. Kamsahamnidaa :)


They Got Married..??!!!

Image
Assalamualaikum .. Annyeong :)


We Got Married - Global Edition(우리 결혼했어요) Starring Ok Taec Yeon and Wu Ying Jie, Lee Hong Ki and Fujii Mina

Si Gadis Hensem yang menawan, Yes or No ..???

Image
Assalamualaikum .. Annyeong :)




" I'm a girl, But i'm a girl who like girls "
Hello! Dah terlampau pulak aq teruja dengan Dunia korea .. Jom kita pegi seberang utara pulak .. Sawadikaa :)

Inspiring Caption

Image
Assalamualaikum .. Annyeonghaseyo :)





































Credits: We Heart It

The moment

Image
Assalamualaikum .. Annyeong :)


Hai ... Selama aq bersendirian ne .. aq kurang bersemangat mok buat entri baru. Sampai tuto aq pon tertunggak. Besa laa kalo dah banyak masalah ne kan, mood pon ikut menggetek sekali.. heiisshh..hmm
Bukan apa .. almost 2 weeks agaknyaa aq stop contact dya. Ntah laa .. aq malas nak salahkan sesapa. Aq pon dah fedup mok fight jak ari2. So dengan kegilaan aq .. aq decide laa mok separate. Mungkin datangnyaa dari aq jugak sebab nak itu .. nak ini smpai dya pon stress kot. Gilaaa ...
Tapi syukurlaa .. setakat ne aq bole kawal emosi. Sebelum2 ne, aq memang susah nak control emosi aq smpai aq decide mcm ne, then 2 3 jam pastu tak tahan tak contact. akhirnyaa baek semula. Tapi kali ne tak .. ntah laa, mungkin aq dah bosan agaknyaa. Tak jugak bosan, sebab hari2 aura dya tu maseh kuat dalam ingatan aq.
Dya sendiri pon tak da respon. 2 3 ari sebelum aq decide tu .. dya mmang dah stop contact aq. Aq kol hampir beratus kali agaknyaa dya tak jawap. Aq keliru and aq be…