Wednesday, May 8, 2013

The moment

Assalamualaikum .. Annyeong :)


Hai ...
Selama aq bersendirian ne ..
aq kurang bersemangat mok buat entri baru.
Sampai tuto aq pon tertunggak.
Besa laa kalo dah banyak masalah ne kan, mood pon ikut
menggetek sekali.. heiisshh..hmm

Bukan apa .. almost 2 weeks agaknyaa aq stop
contact dya. Ntah laa .. aq malas nak salahkan sesapa.
Aq pon dah fedup mok fight jak ari2. So dengan kegilaan aq ..
aq decide laa mok separate.
Mungkin datangnyaa dari aq jugak sebab nak itu .. nak ini
smpai dya pon stress kot.
Gilaaa ...

Tapi syukurlaa .. setakat ne aq bole kawal emosi.
Sebelum2 ne, aq memang susah nak control emosi aq smpai aq decide mcm ne, then
2 3 jam pastu tak tahan tak contact. akhirnyaa baek semula.
Tapi kali ne tak .. ntah laa, mungkin aq dah bosan agaknyaa.
Tak jugak bosan, sebab hari2 aura dya tu maseh kuat dalam ingatan aq.

Dya sendiri pon tak da respon. 2 3 ari sebelum aq decide tu ..
dya mmang dah stop contact aq. Aq kol hampir beratus kali agaknyaa
dya tak jawap. Aq keliru and aq bertanda tanya.
Dya memang bersikap macam tu. lebih banyak buat aq sendiri bertanda tanya
berbanding dya meluahkan apa yg dya rasa.
ntahlaa .. hurmm

Sampaikan hari2 aq tunggu panggilan ajaib datang. Tapi, memang
tak da langsung. its so pathetic. :(




Apa2 pun .. tggu jak laa smpai sebulan ne keyh. Kalo memang takda pa pa lagi
i have to move on with my ownself. Tak mok pikir pasal dya lagi .. 
inshaa allah, Allah will guide me .. hmm :(

No comments:

Post a Comment