Tuesday, June 11, 2013

Jumpa jugak Korang! Running Man :)

Assalamualaikum .. Annyeonghaseyo :)


DON'T WALK, RUN!

Yes!

Finally belek2 blog len .. jumpa jugak blog Running Man ne..
yang bestnyaa dya siap post lagi semua episode diorang
dari episode 1 smpai episod 146 .. episod yang len belom update lagi kot.
hikhikhikhik .. kadang2 nak tgok youtube lmbat sangat laa ..
paham2 laa, line tak laa spantas ular .. 
so, ada jugak seorang hamba Allah rajin nak mampos update episod RM ne ..
Memang addicted sangat laa teww.. Hehehehe . Makseh adek.
eh!, adek kerr..?? tak pa laa.. mana2 jak laa kan :)

Sesapa yang ketinggalan episode Running Man ne .. bole Klik SINI.
Beserta dengan English Subtitle taw kepada sesapa yang x paham 
bahasa korea ne ..
hahahahahaha .. agak2 arhh, kebanyakn teenager skarang kalo dah addicted
sesuatu, bahasa pon dorg bole paham taw.. haaa, jan silap.
salah satunyaa aq laa tu ..
cehwahhh!!
kikikikikikiki
XD


Update on 2015:

Boring2 ne aku baca balik laa apa yg ditaip aku taun2 yang lalu ne, since ada ceta2 aku yg tidak 'up-to-date' laahh sangat katanya .. so aku pun merajinkan balik mengatur apa2 benda yg dah xbole di view lagi. Bila baca bab ne, aku cuba laa klik balik link yg aku beri kat atas tu, tapi ternyata 'blog not found' lahh pulaaakk .. so sekarang mmg ndak usha blog2 skema macam tu lagi. Aku dah letak page drama ato tv program yg salu aku layan macam running man ne kat menu page atas tu kotak 'Korean Drama  Film'. So have a relax watching yeorobeun! ^^




Kalo nak jengok profile tentang dorang ne ..
boleh Klik SINI .




No comments:

Post a Comment