Monday, June 10, 2013

Interview Session

Assalamualaikum .. Annyeong :)

Alhamdulillah .. interview dah pun tamat ..
But, i think dah dapat .. tapi dya kata ada
second interview lagi ..
keputusan shortlist yg terpili..
Tup2 , aq yakin aq tak terpilih ...
sebab kebanyakan experience aq pon tak laa
more to office punya..
aq banyak part time dalam F&B industri...

Dalam tengah isi borang tadi ..
ada sorang mamat jugak tengah
tunggu giliran dya kena interview..
ada laa borak sikit2 .. tak lama, sebab
dya tawu aq tengah sebok
isi borang ..
hahahahahaha :)

Time part aq, memang nebes jugak laa bila part
masuk opis and sesi berborak pon start ..
Tapi yang paling aq pelik .. dah bnyak dah aq isi
pasal diri aq ne ..then he said,
" Tell me about urself .. ??"
huh ..???? dalam pikiran aq. Dah bejam2 aq buat resume kat umah
ambik setengah jam lagi isi borang dekat sana .. cuba laa tanya soklan laen kan ..
huhuhu .. pelik jugak..
Tapi memandangkan itu adalah prosedur nyaa, so
aq ceta laa pasal diri aq.. x banyak.. sebab aq rasa sangat kekok.
Tersangat laa kekok.
arrggghhh .. T_T




But i'm glad dapat tempuhi jugak interview ne ..
Bangun pagi td pon memang rasa beart sangat badan ..
Hati pon macam tak suro pegi ..
ntah pulak knapa .. sehingga la aq smpai kat pintu security tadi, baru
rasa lega sikit .. memang aq perlukan kerja sekarang ..
bosan dok ruma ..
asyik lemas badan jak .. Bapa pon balik2 ckap buat apa nak pegi interview..
keja jak dengan dya .. dya bagi gaji 2k.. hahahaha..
dalam hati aq tertawa ..
hahaha .. one day laa pa, now, is not the right time..
Yesterday lagi dah rasa berat hati nak pegi interview ne, then baru td print
ic kat bawa .. tup2 bole tertinggal pulak ic aq
gara2 kelam kabut ..
hahahaha ..
Tapi tu laa aq kuatkan hati aq, and aq pegi jugak interview tu..
Tu laa " if u never try, u'll never know the result " kan ..
sekarang dah tawu .. so, Redha laa dengan ilahi Ta'ala :)



No comments:

Post a Comment