Wednesday, August 21, 2013

Aku dan Hari Raya .. Part 3

Annyeonghaseyo yeorobeun!! :)




Holla!!
Oke kali ne aq excited nak ceta pasal open house yang diadakan
pada selasa lepas besamaan 13 August 2013 di kediaman 
No.18 Kampung Likas .. :)
Fuyooooo .. details tu!!
hahahakxx XD


Kitaorang bukan buat Open House jak, skali celebrate birthday
budak tecikk ne haaaa ..
yang ke-2 taun laaaa :)





Aq tak banyak ambik gambar time ne ..
sebab sebok urus nak ready kek and lilin ne smua2 ..
layan tetamu2 lagi ..
So sempat ambik video birthday girl ne jak.
Picture ne pon grab from aunty2 ..
hahahahaha ..



Menu kitorang hari tu buat 2 section..
Section depan kita letak Nasi impit, ketupat and the siblings..
Then, untuk nasi ngan lauk, we have ikan bakar, fried chicx, ikan asam pedas ..
and not to forget our local dishes Ambuyat!!!
Yawwwww!! nyumm nyummm XD
dah excited macam Oppa Gangnam Style pulak daaahh ..
hahahahaha ..

Alright, untuk second section pun memang nyaman palak jugak sebab
we have Soto Sup Tulang .... nyummm nyummm
Alhamdulillah ..
makanan semua memang boleh naik darah tinggi ne..
hahahahah ..
Kali ne excited cam nak dance pulak ..
wink wink wink .. >.< 


Memang meriah jugak laa sebab ramai nenek2 makcik2 pacik2
yang sudi hadir ke Rumah No.18 ne ..
hehehehe ..
picture kat bawah ne ambik from aunt's fb ..
gamba macik2 jerr nee .. :)



Oke! That's all i can share toyou guys. I didnt take many pictures
on that time .. so sad. But its oke
I managed to take video birthday girl ne ..
so, enjoy watching!! ~ ~ :)

No comments:

Post a Comment