Wednesday, August 28, 2013

Driving Class ;)

Annyeonghaseyo yeorobeun!! ;)



haloo haloo haloo .. ;)
tepat pukul 12.00am aq menaip untuk buat new entry ne.
Alhamdulillah ..
aq nak ceta apa eh..??
hmmm .. hmmm ..
Orite!

Tepat kol 7.00am aq bangun tadi pagi, awal siot ..
tak pena2 aq bangun awal macam ne.
Hahahahaha , alamaaaak. kantoi laa pulak.
hekhekhekksss ....
Aq bangun sebab nak pegi driving class laa.
kan schedule aq every wednesday 8am.

Alhamdulillah jugak sebab dapat bangun di hari yang sangat indah ini.
Rasa macam bebunga2 pulak atas kepala ..
hehehehehe..

Today, aq belaja parking bontot laa pulak.
Then, round2 sekeliling guna gear 2.
Senang jak laaa...
aq pulak yang excited nak belaja lebih. Sebab bnda2 yang aq
dah tawu, aq cepat bosan laa pulak.
Hehehehehe
cehwaahhhh, berangan mok guna gear 3 leee tewww..
hikhikhikhiksssss XD

Tapi takpa, hari ne drivng class aq cool & steady.
Mr.Frankie cool jak, tapi aq pulak rasa dya mcam dah stress aja aq..
ahaakkxx, apa tidak .. dya balik2 ckap bnda yang aq dah bosan ..
aq ne kalo dah bosan satu benda tu, aq cepat lupa taw.
Hahahahahaha, lupaaa laa jugaaakk. That's the point.

Maafkan laa anak murid mu ini Mr.Frankie ..
hehehehehe ..
aq ne gopoh sangat bila mok cuba benda baru ..
alaaaa , cakap jak laa sakai.
hahahahaha..
sakai!!

Dalam 2 jam tadi tu .. ada laa jugak Mr.Frankie ne memuji2 aq sikit.
Kasi nek semangat kali kan..
Cepat blaja kunun aq ne..
Mestilaa, itu laa kelebihan aq.
Kalo aq suka satu benda tu .. memang aq cepat belaja, cepat ingat.
Alhamdulillah ..
Berkat Allah Taala .. amin :)

Alright
That's the story ..
See You Soon ;)

Saranghaeyo!! ;)


1 comment: