Monday, August 26, 2013

Happy 22 Birthday To Me ;)

Annyeonghaseyo Yeorobeun!! :)




Happy 22 Birthday
To Me

25.08.2013



Alhamdulillah ..
25.08.2013 merupakan hari yang sangat bermakna buat aq.
cehhwaahhh!!! .. hahahahaha XD
Thank you so much kepada family2, relatives and all my friend
yang wish kat aq..
Thank you so much sebab doakan yang terbaik
buat aq .. Aminn ;)

Even we don't make any special party, But atleast diorang
dah wish pon dah oke dah. Alhamdulillah .. ;)
Terima Kasih Allah Taala for this worthful life ..
Terima kasih for the Free Oxygen ..
Alhamdulillah aq masih bernafas dimuka bumi ini.

Aq tak tawu aq nak apa as a special given.. Tapi cukup laa
kalo tengok parents aq bahagia .. itu jak laa yang aq inginkan sangat2.
Tak minta banyak.
Sebab kalo minta banyak2, benda2 dunia ne takkan pernah habis ..

 Thanx for the wishes .. ;)

Thank you partner in crime ;)

Kamsahamnidaa family, relatives, friends and the one <3
for the special wishes. Even nampak biasa2 jak ..
bemakna tau. Rasa cam ada jugak orang ingat kat aq..
Alhamdulillah ;)

Once again,
Kamsadeuri geuyoo!!
Saranghaeyo!! <3




No comments:

Post a Comment