Friday, January 10, 2014

Last Driving Class!! Yeaahh!

Annyeonghaseyo yeorobeun ..


Rabu lepas bersamaan 08 january 2014 pkul 8.30 pagi aku sampai
kat tempat aku blaja driving.
Sebulan aku cuti pegi driving class ne ..  apa tak nyaa ..
aku punya lesen L tu dah expired, takda masa
mok renew, then kena pulak dengan krimas nyaa n new year nyaa lagi ..
so aku punya tutor pun cuti laa.
Takpa sometimes kena cuti jugak ..kan
hehehehehe ..

So sampai jak sana .. aku terus start refresh balik apa yg aku dah blaja.
Parking bontot, parking 3 penjuru, naik bukit ..
and jalan2 pulak di laluan A & B untuk ujian JPJ nanti.

Alhamdulillah .. semuanya dipermudahkan Allah Taala.
Memandangkan aku salu juga drive2 area alamesra ne .. so
tak laa kekok sangat drive keluar, and thanx a lot to Mr.Frankie
He does help me a lot .. yahh, a lot actually.
Kamsahamnidaa ahjussi! ;)

In shaa Allah kalo takda halangan, aku pegi test JPJ before the end of this month,
or before Chinese New Year. In shaa Allah .. amin.
Next week aku g drive untuk refresh balik bnda2 yg perlu lulus
dalam test JPJ ne.. tak sabar mok ada lesen P, hahahahahaha
bule jugak klua2 dluar sudaaa ..
In shaa Allah i can do it.
Aja aja fighting!!!!!!!!! ~~~~XD
 



No comments:

Post a Comment