Tuesday, January 21, 2014

S.I.C.K

Assalamualaikum .. Annyeonghaseyo yeorobeun!!!!! :)


Holaaa!!
How u guys doin???? goooooooddd???
Awesome!!
Me?? Yahhh, still in the fever mode. Headache yang tak habis2, flu yang tak sudah2 ..
fuhhhhh, brapa ari dah .. rasa macam mok baring jak 24 jam ... Tak mok buat keja.
Tapi what to do, disebabkan kurangnya kakitangan ne, terpaksa laa
aku turun padang macam besa dalam keadaan mata yg agak sembap ..
dengan itchy nose nyaa lagi ..
Haiyaaaaa .. annoying sungguh dowh!
Kan sekarang ne operasi penangkapan PTI tuu ..
jadi kebanyakan staff pun bukan orang sini, and takda document2 yg penting
untuk buat dorg keja sini. Paham2 laa kan, malas jgak mok xplen panjang2.
Tapi takpa .. ne semua ujian Allah Taala. Kita kena sabar.

Aigooo, baru ari ne pulak aku tejangkit batuk2 dri family ne. Ne yang tak best ne.
Tapi yang best nyaa even sakit tekak, tetap jugak minum sejuk yukkkk, mana ko mok caaleeennnn.
hehehehehehehe Daebak!

Tetiba hari ne sora betukar jadi genre rock.. Aramaiti!!!! hahahahahahahaha XD
Kalo batuk pulak, yg tak best nyaa sakit dada ne menahan.
Tapi syukur laa ndak jugak telampau teruk macam bapa aku.
Memang susa mok dengar dya cakap lagi. hehehehe ..
Hmmmmm, Aigooo, eottokajuu ..
It's ok, ujian dari Allah Taala.
Sentiasa sabar yaa.. Aja Aja fighting!!!

That's all yeorobeun..
Annyeonghigaseyooo ~~~~ :)

No comments:

Post a Comment