Monday, February 24, 2014

BR1M ..??????

Annyeong yeorobeun ..

How you guys doin..????
Gooooooooddd...???????
Daebak!!

Oneul eunmu seun yoil ieyo ...???? (What's the day today)
Vol yo il ieyo !!!! (Today is Monday) ..

Hehehehehehe, ada hati mok cakap korea2 kunun .. alaaa kunun jak tu nooongg.

Orait guys!
BR1M....????????
Yeayyy!!!! Sapa dah dapat???????????
Spend2 luk baaa .. aigooo
Aku lom dapat gik nong Aidah..
Aihhh kamurang suda dapat kaa..???
Astagfirullahalazim .. aku kan nada mengasih number account ku baa .. aigooo
tpksa laa tggu Baucer dya nanti ne. Nda paa baa kan.. kalo awal2 mngambik, nah awal abis tu kan nanng..
heheheehe ..

Bah berapa kamu dapat?? RM300 ..???? RM650???
Bajimat2 laa rayang arhh .. aku ne pun ntah laa kalo dapat duit tu nda tau mok buat apa. Disimpan ato pun.. *ngehhh ngeeehhh ngeeehhhh .. hahahahaha *evilaugh

Aihhhh, apa ko pikir, jan kamurang macam2, ada laa baa mok membali tu ..
banyak gila wishlist aku bulan feb tok kohh .. mok beli laptop laaaa, mok beli Iphone 5s, mok beli Ipod Nano takpon Ipod Touch. Atleast tak teganggu baa phone aku satu ne.

Ne ndak, dya jugak laa bikin calling, bikin men game, bikin wasap2, bikin dengar lagu, bikin donlod music video .. bikin donlod gambar2 .. naaahhh, matai. Kalo manusia, peng suda dya ne kan ..

Hahahahaha .. it's oke yeorobeun, one day can do macam kata sir paiz ku tek. Yerrrrr looooooommmm :)

Uii kesiukan laa dapat BR1M suda, p bank BSN tdi pun punya men panuh itu ATM, matai semua mengambik duit .. hahahaha, duit capat kamurang p bank. Kalo disuru urus itu ini dbank, bagus kalo panuh macam tdi. Adehhhh, people nowadays baaa .. macam kamurang ndak paham jak .. :)

Bahhh, itu jak aku mok cakap actually .. aku bulum dapat lagi nong .. nanti tunggu Baucer dya.
Lambat baaa membagi number akaun ari tu .. aigoooo, andwae! Bahh ada masa ko psni KK arhh, jalan2 kita baaaa. Boring baa ne ... mok cuti GIRLS DAY nanti ne .. tiak mau ada gangguan. Jan laa lama2 d kaningau tuuu .. busan ngek ..
hahahahahaha ..
aigooooooo, gwaenchana .. aja aja fighting!!!!

Annyeonghigaseyo ~~~

No comments:

Post a Comment