Sunday, March 2, 2014

Gadget Wishlist!


Annyeong yeorobeun ..

Hi people :)

How u guys doin..????
Goooooooodddd..??????
Daebak!

Ok guys, guess what??
BR1M aku dah kluar ..
hahahaha, tapi aku bilang aritu kluar baucer kan ..
Tapi actually ne bukan pakai baucer, tapi masuk akaun aku.
Ishhh isshh isshhh, kata aritu tak masuk akaun sebab tak bagi number akaun kan.
Aku lupaaa daaaaaaaaaaa... Taim register dulu aku ada simpan number akaun CIMB Bank aku, baru ingat. Hahahahahah .. *ish ne tak penting actually.

Orait! Nak beli apa arhh..?????
Rasa2 .. ermmmm
Banyak actually wishlist aku untuk bualn februari lepas ..
Mok beli Laptop laa, Beli Iphone 5s laa .. Beli phone samsung yg besa2 laa .. Ipod laaa. Macam2 yukkk, stress mak wishlist t'over2 ne ..


Iphone 5s
Tapi antara wishlist2 yg kat atas tu paling aku nak asap is IPhone 5s. Yeah!!! Lama dah aku nak actually, tapi belum bkemampuan, masi tgah loading keinginan tu. Tapi nampaknyaa keinginan macam mok terserlah suda so decide to buy this one first! Daebak! Bukan apa .. kesian phone aku sekarang ne, macam2 function dya kena guna. Dya la tempat men game, tempat social network, tempat b'urusan dgan customer & supplier, tempat dengar lagu dan tempat donlod2 segala2 yg aku suka. isshhh issshhhhh kesian!

Laptop
Laptop ..?????? *Takkan tak pena ada laptop kan..??
Hahahahahha, aku memang ada laptop, tapi dah hangkang nooonnggg ... Ngam2 aku habis study suda, taim tu laa motherboard dya buat hal. Pegi repair, charge MYR600, then rosak lagi bapa pegi lgi repair .. charge lgi MYR600. Aku dah pena cakap kalo sekali motherboard dya rosak, dya xkan pena baek punya, better beli baru .. nahh degil jugak mok repair .. aku malas mok cakap panjang lebar lagi.

Then now, dah hangkang dah. Lagi paling manang bila aku beli internal hardisk yg baru ganti yg lama 500gb yukk. Banyak do! Tapi laptop dah hangkang. Ne la stu sebab kenapa aku mok beli latop, nanti dah bli baru internal hardisk tu aku tukar pakai yg 500gb punya. Banyak barang aku dalam, movie ada, lagu2, music video, gambar2 .. harap2 tak hangus semua stuff2 aku .. amin :)



Samsung Phone
Jenis macam mana ..??? Model ..???? Besa2 ..??? Maksud..???
Arrrhhhhh .. ne maksud ku phone samsung yg besa2 jak untuk kol2 supplier kaa apa ..
Aku nampak ne pun taim jalan2 kat 1borneo ari tu .. Hahahahaha, nampak comel, pastu putih pulak tu.
Besa guna untuk kol jak. So tak laa teganggu phone len. kannnnnnnnn Daebak!


Ipod Nano & Ipod Touch






Sapa tak minat music .. *angkat tangan!
Cehh cehh cehhh cehhh .... hahahah! Sapa laa tak minat muzik. Aku ari2 dengar lagu .. lagi2 lagu GDragon Oppa .. yerrrrr *tampa palak ..
Hahahahah, sebab utama mok jaga phone laa .. kalo mok dengar lagu kaa donlod music video kaa men game kaa bole guna ipod Touch. Fikir jugak mok beli Ipod Nano tapi alang2 baa rayang kaann.. naahhh, matai karaja!
Hahahahahhaha and yeah!! in shaa Allah .. :)



MacBook Air

Last wishlist!
Kalo ne tak dapat .. laptop besa pun dah ok. Daebak!! Hwaiting!!! ^^

2 comments:

  1. amboi! sekali dia list dia punya wishlist daa.. >.<

    follow me :)

    http://e-dania.blogspot.com/2014/02/assalamualaikum-semua.html

    ReplyDelete
  2. klau terlahir dri keluarga yang berduit dan kaya petik jari pon dah dpt.. Dia minat GD jgk yea.. Msti pergi show bigbang nnty kan

    ReplyDelete