Saturday, April 19, 2014

Alamak! Talabih sudaaa


Annyeonghaseyo yeorobeun ..
How u guys doooooiinnnn ...?????
Gooooooooddd....???
Daebak!!

Hello people!!!
What's up!
Hahahahaha .. banyak gila cara mok intro ne .. Lol! XD

Ok, for this entry, i will share and talk more about me lately.
I dunno what is happening to me and i just felt more sensitive for something didn't make any sense ..
If i said mok masuk period zone, tak juga .. period zone dah limpas. Kadang2 ada jak benda buat ati kita ne geram sangt tengok perangai orang lain. Mok kata sabar .. sabar pun still has the limits kan. Nasip jak laa ketabahan aku ne masih bole belum sampai limitnya lagi. Alhamdulillah ..

Entah laa why kan behave people nearby ne banyak buat aku macam mok cepat tua orh ..
Sikit2 melenting .. sikit2 macam mok cakar muka orang .. why in the earth??? Aigoo

Ok let me share some situation laa orang kata kaaaannnn ..
Example macam kerja .. people tend to be so lazy with their work. Dah tau kerja tu dibuat hari2, benda yg sama .. takkan benda tu kita mok bgtau lagi kan. Penat laa weiii ..
Then one more, kekadang tengok people yg suka gago hal orang .. i dun like this type of person. Rasa macam mok tempeleng jak kepalamu rayang .. Matai! x_x *padahal diri sendiri suka gago hal orang.

Hahahahaha! xp itu laa orang bilang .. jan pandai cakap jak, padahal diri sendiri buat buat juga. Bongek! xp

Oraits!
It's ok yeorobeun ..
Life must go on .
That is all ..
Hwaiting!!

_lots of love_

Wednesday, April 16, 2014

Annyeong!!


Annyeonghaseyo yeorobeun ....
How u guys doin'....????
Gooooooooooooooooodddd..????
Daebak!

It's been a long time kan aku ndak update ceta sini ne .. *ayat klise leteww xp
Almost 2 weeks aku bediam diri .. hahaha, bukan tak mok share pun, tapi masa tidak mengizinkan.
Almaklum laa kalo suda busy memanjang. Order pun makin masuk jak, susa mok rehat. Badan pun ne susut suda .. hehe, Takpa baa, rezeki jangan di tolak orang bilang. Alhamdulillah :))

Yup, dalam bulan 4 ne, memang banyak catering .. banyak orang order cater smpai laa penghujung bulan 4 ne. So bulan ne memang bulan yg agak mencabar ketabahan diri ne. It's ok, aja aja hwaiting!!

Pasal my license pulak, in shaa Allah dalam nex week aku dah bole pegi Test JPJ. 21 april katanya ada Test JPJ .. so, i save the date untuk selesaikan urusan my license then, dah ada lesen P, bole laa round2 KK sukati ko mok p mana kan nong. In shaa Allah semua urusan dipermudahkan oleh Allah Taala, Amin.. :)

What more ...
errmmm .. errmmmm
Pasal Mr. Babyface aku ..???
Hahahhaha, no more story about him yeorobeun ..
Someone told me he's oredy engaged ..
see I told you guys oredy baa kan ..
manatau laa I bilang fiance org kaa, laki org kaa, boypren org kaa ..
nahhh last2 fiance orang .. wallahualam .. Allah Lebih Mengetahui.

Ok then, what more ..
pasal my favourite song nowadays laa pulak ..
I started listen to my favourite band Pierce The Veil ..
lagu2 dorang nang kacak2 kamek madah ngan kitak kohhh .. best layan before titowww ..
Paling aku suka lagu dorang King For A Queen, Hold On Till May, Caraphernelia, Stay Away From My Friends .. and etc ... banyak yang best2 tpi aku salu repeated lagu2 ne laa , the most orang bilang. yerrrrrrr Daebak!!

Kalo lagu2 yang Mamai share dengan aku, ada laa 2 3 lagu yg best2 .. memang dilayan jugak before titoww .. Macam lagu background sekarang ne, The Fratellis 'Whistle For The Choir' .. lagu Mocca 'My Only One' and Blueberry 'Ceritaku'. Sumpah aku tak pena langsong dengar lagu2 macam ne, since aku kenal Mamai macam2 benda baru masuk dalam kepala aku. I mean benda2 positive laa .. Thanx Mamai!
Kalo korang mok aku describe more about Mamai, please don't ... I don't know how to describe more ..

Oraits yeorobeun!
That's all ..
Aku mok rehat dulu ..
See ya nex entri yerrrrrr ..
Daebak!
Annyeonghigaseyoo ~~~~~