Saturday, April 19, 2014

Alamak! Talabih sudaaa


Annyeonghaseyo yeorobeun ..
How u guys doooooiinnnn ...?????
Gooooooooddd....???
Daebak!!

Hello people!!!
What's up!
Hahahahaha .. banyak gila cara mok intro ne .. Lol! XD

Ok, for this entry, i will share and talk more about me lately.
I dunno what is happening to me and i just felt more sensitive for something didn't make any sense ..
If i said mok masuk period zone, tak juga .. period zone dah limpas. Kadang2 ada jak benda buat ati kita ne geram sangt tengok perangai orang lain. Mok kata sabar .. sabar pun still has the limits kan. Nasip jak laa ketabahan aku ne masih bole belum sampai limitnya lagi. Alhamdulillah ..

Entah laa why kan behave people nearby ne banyak buat aku macam mok cepat tua orh ..
Sikit2 melenting .. sikit2 macam mok cakar muka orang .. why in the earth??? Aigoo

Ok let me share some situation laa orang kata kaaaannnn ..
Example macam kerja .. people tend to be so lazy with their work. Dah tau kerja tu dibuat hari2, benda yg sama .. takkan benda tu kita mok bgtau lagi kan. Penat laa weiii ..
Then one more, kekadang tengok people yg suka gago hal orang .. i dun like this type of person. Rasa macam mok tempeleng jak kepalamu rayang .. Matai! x_x *padahal diri sendiri suka gago hal orang.

Hahahahaha! xp itu laa orang bilang .. jan pandai cakap jak, padahal diri sendiri buat buat juga. Bongek! xp

Oraits!
It's ok yeorobeun ..
Life must go on .
That is all ..
Hwaiting!!

_lots of love_

2 comments:

  1. Tang nak tempeleng orang bukan main lg. Haha ;DD

    ReplyDelete
  2. hahaha... hati saya pula pun pandai bedebar debar. baca entri ko.. hehe

    ReplyDelete