Wednesday, May 21, 2014

Aidahhhhhh!!!!!!!


Wassuuuuuuppppppp!!!
Annyeeeoooonnggg chinguu yaaaa
How u're doin' ..??????
Gooooooooddddd....????
Daebak!!
Guys!!!! How are you???
Hahhahahahahha .. *jawap jak laa klo malas mok reply kan ..

It's been a month chingu yaaaaa .. Lama ndak share story ku kan.
Aigoooo, busy baaa .. sibuk sangat2 sampai i didn't have time mok update story.
Banyak actually story aku mok share, tapi bila dah part mok update tu banyak jak melencong lagi ..
hahahahahaha .. aoookk laaaa kamek sik bulak kitak kohhhhh. *yerrrrr tampa palak kelak.

Chinguuuu!!
Berapa kali suda ko tukar2 blog ne .. adehhhh, mana suda story lama tuuu??
Aigooo, hope that was the last one ok. No more create2 a new one. *Tak shukeeeee T_T
Ok untuk new view ne .. actually aku bosan suda tengok view dya, that's why i decided to change it pegi blogskin. As usual memang difficult sebab bila mok edit kena copy paste url link, But then its ok .. blog background ne pon actually dah lama aku buat .. cuma tggal tukar template jak whether mok use simple template macam before this or using blogskin yg agak mencabar kepintaran. Hahahahahahahahahah!!!! Cehhhhhh .. *macam setaik kan nong cara ku becakap. xppppp

hmm Alhamdulillah .. amin, u oke baa kan. Baguslaaa kalo macam tu. Kalo feeling better than dulu2 tu. Syukur juga. Sebab semua kejadian pun ada hikmahnyaa baa .. Kita Redha dan Beserah jak pada Allah Taala.  Aja aja hwaiting!!!

Bahhhh, pinish talking2 pasal blog .. ok, How do you doooo chingu yaaa?????
Lama baa tak jumpaaa . i miss u toooo!!!!
Banyak story aku mok share sama ko ne... macam2 laaa ..
Now, tempat aku salu story pon salu kakak2 sni jak. Sebab dekat kan .. jadi senang mok story pasal itu kaaa ini kaaa ..
Aigoooooo rindu dowwwhhh T_T

Rindu mok discuss about everything .. love, job, life, politics, environments, friends, future .. and blaa blaa blaa ..
Dulu senang jak story, sekarang ne kalo mok bewasap pun payah skit, sampai macam mok rusak keyboard beceta ndak pndai stop. Hahahhaha, lagi2 musim aku yg agak busy since 2 3 weeks ago ne. I tot bulan 4 jak busy, but then datang lagi order catering yg bole tahan laa pax dya besar2 untuk bulan 5 ne. Alhamdulillah .. rezeki dri Allah Taala ..

Sekarang badan aku pun makin susut suda nang gara2 busy. Makan pun ndak tentu2 suda ..
Bukan ndak tentu yg makan yg bukan2.. nooooopeeeee *jangan silap
Hhahahahahhah, just kidding. I know u understand what i mean. Makan kejap, derek keja lagi ... pastu makan skit, keja lagi .. then kadang2 skip makan malam .. tgahri pon jarang kalo dah busy bebeno.
When i keep drink water kan, perut pun rasa malas mok masok makanan kan naanngg .. betul laa ba tu
Hhahahahaha ..

2 3 days ago, tetiba datang sakit2 badan aku gara2 keja kuat sangat. Hhahahahaha, bukan teda bantuan itu tanaga laki laki, ada baaaaa .. cuma paham2 laa suda namanya keja kuat, ndak aku pikir laa lagi ada laki kaa pompuan kaa, kalo aku dapat buat, go on jak .. nahhh rayang *mok tunjuk tambirang kono XD


Hahahahhaha, betul laa baa .. that's why badan susut. Regular customer salu mkan sini pun cakap knapa aku kurus suda .. hahahha baru2 ne pun anty aku cakap aku makin mengurus. Hehehehehehe, tapi pandangan mataku itu drumstik macam besar woooohh .. aigoooo apa baa mata diorang neee .. aigoooo
Tapi kan nang betul la kali, suar2 aku sekarang pon start pakai size kecik suda .. bole muat suda size S .. bju pun ndak lagi M, S suda .. tapi aku ne macam jarang mok pakai baju fit2 lagi. *Tak shuukeeeeeee hikihikhikihikhikhi XD

Hahahahha pasal KAKAK ko itu nang .. aku mana daa suda instagram .. kan aku suda delete aku punya pic2 lama tu .. yang aku follow pon 2 jak Gdragon sma Sandara Park. Makin hari makin malas aku mok ber'Social Network ne nang. To be honest, aku rasa fedup suda tengok orang punya gambar2 ne. Lain laa orang bilang gambar kesayangan kan. Entah laaa .. susa mok ceta sini, mok depan2 jugak baru feel orang bilang. Hahahahahahahahaha!!! XD

Hahahahhaha!! kalo ko p sni aku blnja ko stu malam saaaanaa Grand Borneo otel. Hhahahahaha, aku blnja ko under uncle aku. Hahahahahaha, pacik2 baa dya kasi murah tu kan ..skali tengok dya sponsor .. naaaahh rayang!!!! Mau kaa Mau????? Jum! ada karita suda ne saaaaaaana kita lepak2 ceta2 smpai pagi pun bulee baaa kalu kaaauuu ..
hahahahahahahaha!!! XD


OMGGGGGGGGGGGG!!!!!!! Phone ko repair sampai harga macam tu skali.. ?????? Bagus ko beli trus jak klo me'repair smpai gtu .. Mahal jugak tuuuuuuu T_T . Manipu tu orang jan ko pecaya!! Kalo aku ada sana aku bole jadi tukang cakap .. huhuhuhuhu

Mau gilaaa suda neeee .. kan i told uuuuuuu, bru story sikit suda panjang. Lagi laa kalo kita becakap .. matai X_X hahahahahahahha XD ...
Aku mok story lagi ko pasal Mamai aku ... almost 2weeks liao aku tak jumpa dyaa .. nampak pun gtu2 jak. Sakit pulllooookk hatii neeeee T_T ... Belum full baa aku story pasal dya ne. Aku pun ndak tau kenapa laa aku makin hari makin kuat tu rasa rindu ooo .. jangan jak macam Mr. Babyface dulu tuuu, end up jadik crush terus sebab suda ada fiance kono. Aookk jak laaaaa ..

Oraits!
In shaa Allah ada masa aku story lagi ..
Hope so .. sebab manatau ada ceta gempak, aku share trus ..
Hahahahaha, sakai VS excited!!
Haahahahahha ..
Babai chingu yaaa .. Annyeong ~~

p/s: Nanti dtukar jugak pigi simple template, aku tau susa mok komen sini kan. Blogskin memang menyusahkan. hahahahaha xp

1 comment:

  1. better! senang mahu komen. yup! we should stick with blog saja.. hahaha

    ReplyDelete