Friday, May 23, 2014

Tired


Assalamualaikum .. Annyeonghaseyo yeorobeun ~~~
How u guys doin ..???
Better than yesterday ..???
Daebak! b^^d

Untunglaaa kamurang yang bole enjoy2 lepak dengan member ceta2 sampai pagi kan .. hahahaha, macam aku ne, fuhhh makin banyak order datang .. mok tolak pon ndak jugak bagus. Rezeki Allah Taala dah bagi, kena terima. Nanti Allah dah stop bagi, hahhhh baru kau rasa t'cengang mana mok cari duit kan ..

Subhanallah, Alhamdulillah .. Syukran Yaa Allah.
Yupp, lately cepat sangat rasa penat. Penat lain daripada yg sebelum2 ne .. Tak cukup tido, selere makan pun ndak macam dulu lagi. Rasa macam mok vomit jak .. Bila aku betul2 rasa memang dah lost energy and i need to eat something, aku sanggup pegi jauh2 cari selera aku tu .. Hahahaha *melampau nokkk apahaaaaal xp

I miss you guys!
I miss lepaking!
I miss short trip to Indonesia!
I miss talking and discussing any topics with my chingu!
Sabar .. Sabar kan separuh daripada iman. hehehehe :)

Alright yeorobeun!!
I guess that's all ..
Have a nice day without me.

Annyeong ~~~


No comments:

Post a Comment