Monday, June 30, 2014

Blog as Daily Routine ..?? What say you?

Assalamualaikum ..
yeorobeun, annyeong ...

Alright, Blog as daily routine??
Yahh, i was reading Aidah's blog just know, and it seems like she always post entry yg bole buat cerita punya. You know what i mean.. hahahahaha
Since she said that she's not into social network sangat macam fb, instagram, twitter .. so she decided to focus lebih kepada blog *katenyerrr. Same goes to me, but then aku ndak laa focus more to blog. Kamurang pun bole tengok jugak antara2 entri yg aku post smuanya bejauhan tarikh kan. Busy kerja laa jawapnya.

Actually, aku memang jenis yg suka sangat men benda2 social network ne, tapi bila dah makin meningkat dewasa ne, makin kurang aku mok post benda2 remeh temeh yg ndak patut orang mok tau pun. *yerrrr letew

Eyaa laaa, ada pesbuk dulu dah deactivated, tapi ntah apasal bangang aku datang tetiba mok aktifkan balik. *apahaaaaallll .. twitter memang ada, instagram jugak maseh ada. Cuma insta sekarang suda post muka baru lerrrr. Old pic aku tepaksa delete. Sekarang semua picture baru, Ndak gilak focus on my picture inside. Sebab apa ..??? sebab aku malas mok show off muka laa nong. *you know what i mean ...

Actually, kalo ada breaktime aku memang mok sangat post something dekat blog ne. Tapi breaktime aku sometimes diisi dengan sleeping, listening to music atopun tengok tv. That's all i can do..
Len laa macam si ngok ngek satu ne, keja dok depan komputer, memang senang laa update story kan.
Hahahhahahaha, lol!

I'm trying to reduce the used of social network macam pesbuk twitter, instagram, wechat . tapi kekadang benda tu jugak buat kita senang update story kawan lama and so on. *you know what i mean. Tengok macam sekarang ne la, kalo korang masok insta ato twitter aku, orang2 yg aku follow pun cuma orang yg aku mok tengok jak. The rest is not interesting .. sebab asyik2 mok post muuuuuuuuuuuuukaaaaa jak. Aigoooooo, bosan dowh.

Blog as daily routine ..??? I thought i'm gonna agree for this statement. i'm trying to focus more on blog since blog aku ne macam cap ayam jak kan. *yerrr cap ayam kono
Kalo social network lain susa mok story panjang2 macam ne.

So guys! That's all for today ... Happy fasting :)
Yeorobeun  Annyeoooonnngggg b^^d

No comments:

Post a Comment