Tuesday, June 17, 2014

Simple Outfit :)



Yeorobeun .. Annyeongggg ~~~~~
Lama ndak buat entri baru kan .. bah kali ne ada masa aku cuba share something yang aku rasa aku patut share laa kunun arh ..
hahahaha lol! *mengada2 ba aku ne kan .. eyaa letew xp

Ok yeorobeun!
Tajuk entri kali ne Simple ..
Ermmm, apa yang simple ..???
Ok, just now aku suping di 1Borneo ..  pastu ada laa telimpas tourist Korea.
Alaaa besa laaa .. dorang2 eonniiii, Oppa2 .. dari style dorang jak aku bole tangkap suda ne memang orang korea. Skali melimpas, nahh diorang laituuuuuuu ..
hahahahahahahahah!! Budu! *sakai baa aku neee T_T

Ok! Aku mok story pasal Outfits diorang ... Sapa laa yang ndak heran kan sekarang ne wabak korean fashion. Nahhh, style aku pun teikut2 pesen dorang suda ne. Aihh VIP baa ne .. mana mok cari. hehehehehehe .. Bukan apa, tadi aku memerati tu 2 org pompuan korea tu punya outfit jak. Muka jangan laa heran orang bilang. Bersih jak, yang best simple outfit dorang tu.. Baju, suar then shoes .. simple jak, tapi nampak sangat bepesen nang .. suka aku tengok. Terus macam besa laa aku set di kepala mok tukar style lagi biar bgtu kunun. Atukuiii .. bah macam yg dbawa ne baaaa
Sekarang style aku sekarang more to yang datas ne .. skali kena dengan cap lagi .. malas mok upload pic. later2 laa kono arh .. Ne la baa yg mksudku simple outfit. By the way, makin aku meningkat dewasa ne kan, macam ke'feminin'nan aku makin kurang ooooo .. Matai! T_T .. Entah kenapa pulak begitu tu .. sebab aku punya jiwa sekarang ne memang jiwa simple .. simple tapi mesti The Vouge orang bilang. Baru ngam b^^d .. hahahahaha lol! xp





That's what i'm talking about .. simple, vintage, no classic and nampak kemas and ndak serabut view dya kan .. since aku lagi ne kalo jalan malas gilak mok bring handbag. Suka lagi tangan kosong jak .. ada dalam poket pun ic, money and phone. That's all yg penting .. if ada car keys .. itu len ceta laa .. panuh pocket. hahahaha .. style aku sekarang more to tomboy baa .. i dont know why, tapi sekeliling cakap macam tu. I just love my outfits and my style. The rest is non of ur business .. tapi style kita pun tengok dari pandangan orang jugak kan .. ok kaa tak. Yup! Jenis aku memang jugak begini, mok pakai pa pa kena tnya orang sebela ok ka ndak .. tapi most of outfit yg aku choose pun slalunya kena jugak .. try jak, memang semart trus . *cehhh!!! puji diri yukkk XD

Lagi2 taim sekarang ne, baju aku memang betimbun, tapi teda satu pun aku rasa akan kekal dengan aku selama beberapa bulan .. tedaaa nooonggg .. pakai sebulan, pastu nex month trus tapuk jadi baju rumah. Nahhhhh, gimana dooonnggg .. gue bosan tauuukk T_T
After this, nampak simple outfit gini, mok lagi beli baru ne .. aduhhhhhhhhh tolongin gue dooonnggg, bisa abis duit gue kalo kayak gini neeeeeee T_T
Aduhhhh, sumpah nggak bisa ne kayak gini ne .. puasa baju dulu .. sluar bole. Hahahaahahahah lol! XD
*apahal aku speaking indon neeeeeeeeee x_x

Oraitss! That's all yeorobeun .. Be a fashionista!
Annyeong ~~~~ b^^d

1 comment:

  1. ahahha =P ngamlah tu, simple is better. saya pun mau mcm ni tp 1st kena kasi kecik buncit perut..

    ReplyDelete