Friday, July 4, 2014

LOL

Assalamualaikum w.b.t ...
Yeorobeun .. Annyeong ~~

Alhamdulillah .. hari ni dah masuk Ramadhan ke-6.
Macam mana ibadah puasa kamurang ..???
Alhamdulillah kalo semua nya baik2 ..

Alright yeorobeun, kejap lagi mok bebuka .. bagi zone Kota Kinabalu ok. Bukan KL .. hehehe sebab KL lambat sejam noonngg.. hehehe


Last night, aku ada tengok satu movie ne. Ne movie tahun 2012 laa tak silap. Pelakon Miley Cyrus .. kalo ada yg tengok semalam mesti tau tajuk movie yang aku maksudkan ne kan ...
Yeah! Tajuk movie dya LOL, *as u can see
Bagi aku ceta tu memang best gilak. Sebab eaa bekisah tentang teenage. *you know what i mean
Most of it is about love. Yup! kalo pasal love aku memang excited skit. Tapi kena tengok jalan ceta jugak, kalo besa2 jak .. ermmm, malas la mok layan. Tapi ceta ne aku memang tak pena tengok. Even tahun 2012 dya out. *ishh isshh ishh, kesian -_-'

Ceta ne best sangat2 .. lagi2 pelakon laki dya, fuhhhh punya main kiuuuuttttt! Sekali the end jak ceta terus aku google profile lelaki tu, he's name Douglas Booth. Dya nyanyi lagu  Heart On Fire yg jadi tema dalam ceta tu. Ehemm ehemmmm, terus aku perasan jap macam aku pulak yg belakon dalam ceta tu. Aikkk
*yerrrr tampa palak dusssssshhhh!

Ehhh, kenapa tengok? sebab Miley ..???
Ndak la baa, at first aku layan jak sebab macam best intro dya. Then tengok punya tengok, wahhhh ..daebak! Actually aku malas mok describe panjang2 pasal ceta tu. Cukup aku bagitau tajuk nahh, pandai2 laa kamurang gugel k. hehehehehe :)

Bah, mok bebuka dulu ..
yeorobeun .. annyeong :)

1 comment:

  1. Kita pun dah tengok citer ni~ kita suka sangat hero dia Douglas Booth,, hehe

    ReplyDelete