Friday, July 4, 2014

New Header! and Blog 2nd Anniversary!!

Assalamualikum w.b.t ..
Yeorobeun, Annyeong ......

Salam Ramadhan :)

Guys! Finally aku tukar HEADER lagiiiii!!, cantik taaaaaaaak *buat muka menyampah! hahahaha lol! Aku busan nengok old header tu, so i decided untuk change new header kasi nampak simple touch skit. *yerrrr tampa palak


and yaaahhh!!! Hepy 2nd Anniversary to my Blog!!!!!!
Actually anniversary jatuh pada tanggal 03 Julai 2014 .. But then, since aku jatuh sakit kemarin, so aku lemah gila mok sentuh apa2 berkaitan dengan social network. So decided untuk buat entri hari ne.
Blog established pada 03 julai 2012, tapi sebelum2 ne pena buat blog juga .. start pada tahun 2010. Tapi memandangkan aku ne bukan la jenis yang into gilak dengan blog ne dlu2 kan, so kejap on kejap ndak .. ada masa lapang delete blog, buat baru .. smpai laa aku dah mok graduate, baru lah tegerak ati mok established blog for once again .. ndak dtukar2, dan ndak d delete sejak semenjak itu. *ehh ehh apa aku cakap ne



If you guys yang memang follow blog aku since 2012, korang sendiri bole baca apa yang aku salu post kan. Year 2012, aku ndak banyak buat entri pasal personal life aku. Aku buat entri pasal benda yang aku mok ceta jak, ndak kisah laa movie kaa ato pasal retiss kaa. But then, meningkat dewasa .. Tahun 2013, baru aku ada buat entri pasal personal life kan. Sebab dulu budak2 lagi. Masih mentah..

Tapi bila dah makin meningkat dewasa ne, dah graduate, dah kerja .. blog aku dah lebi kepada post pasal personal life. Tapi ada benda yang still privasi, akan tetap dan titik jadi privasi. hehehe *you know what i mean. Dulu memang gila sangat dengan G-Dragon siap salu buat entri pasal dya. Sekarang bukan ndak minat lagi, it's just.. aku mok kurangkan post pasal dya lagi. Insta ada, twitter ada.. what else.

Kan aku penah bilang macam mok pokus more into blog sekarang ne, fb aku sekejap aku on, kejap aku off, I mean activate and deactivate. Tggal twitter dan insta yang stay. 2 social network ne jak laa tempat retis korea aku salu post status dan gambar2 dorg. Especially, YG Family, Running Man Cast, Manchester United player, Pierce The Veil members and many more.

Anyway yeorobeun, I wanna say Thank you so much to followers adn viewers yang keep reading my cikai2 entry. Hahahahaha!!! I just wanna be a free-minded blogger. That's all ..
Once again, Kamsahamnida yeorobeun! I love you guys! Stay Positive!



Lots of Love :)

1 comment:

  1. yeahhhhh! happy for u!... hahahahaha... cantik header!

    ReplyDelete