Tuesday, August 5, 2014

August :)



Assalamualaikum w.b.t ..
Yeorobeun Annyeong ~~~~ ^_^

Salam Aidilfitri. Memandangkan kita maseh lagi berada dalam bulan syawal ne, so senantiasa laah gue mengucapin aildilfitri minal wal faizin kepada kalian semua yaa .. *cakapindonpulakapahal

Hahahaha .. Welcome August!! Alhamdulillah .. laju jak bulan ne begerak sampai ke bulan faveret aku arh. Macam tau2 sak kan.. hahahaha, almaklumlahh .. bulan kesukaan oppa GD ku jugak .. yeppiii ^_^
Bulan ne jugak laaa kita dapat merayakan Aidilfitri. At first aku ndak realize bole kena dengan bulan syawal. Alhamdulillah .. in sha Allah August will be nice to me.

Alhamdulillah .. oppa GD and bespreng share bulan lahir yg sama dengan kite .. *shukeeshukeeshuukeee :)
As you can see, oppa laher 18.08.1988 .. bespreng gue 20.08.1991 and gue 25.08.1991 .. antara numbul2 kami 3 ne, oppa punya numbul laa paling banyak ong orang cina bilang. Hahhahaha, lawa siot! 88 :)

Bulan August maybe bulan agak mencabar kot. Sebab untuk bulan ne, aku ndak mau ada kacau bilau. Yerrrr .. in sha Allah, God Willing. Aku mok senantiasa senyum jak baa .. bulan bahagia laa orang bilang, besa la tu. hehe :) Bukan la bilang lepas ogos terus muka suram.. Hahahah! ndak la baa sampai begitu. *youknowhatimean :)

Lots of Love :)

No comments:

Post a Comment