Monday, August 25, 2014

I'm Officially 23! HBD To Me :)


Assalamualaikum w.b.t
Yeoreobeun, Annyeoonngggg ~~~


Yeahhh! I'm turn 23 Today!
Alhamdulillah, syukran Ya Allah. Thank God .. :). Actually ndak laa mok cakap banyak sebab dah bepulun2 kata2 aku post d laman sosial for today. Hehehehe, dari semalam2 lagi excited sebenarnya .. tak tau laa sebab apa.

At first when I woke up pagi tadi, rasa comfortable pulak *yerr selama ne ndak kompotebel kaa??? dusshhh>>> . Ok then, bangun jak terus2 cek phone, not as usual sebb kali ne noti agak padat dengan wishes from relatives and friends. Thanx guys! You're Daebak! b^^d

Buka punya buka, cek punya cek , not as usual sebab Gd oppa suddenly came up dekat noti epbi aku. Yaiyyy!!! Macam mok lumpat pun adaaa .. hahahahah, malas mok ceta pnjg, hal kecik jak pun actually nya. :)









Ok then, besiap punya besiap .. aku pun gerak ke restoran, not as usual jugak sebab penampilan baru buat aku agak kekok bedepan dengan orang. Bukan apa, malas mok jawap too much inquiries tu baa. Itu laituuu .. hehehehehe XD

Bah, macam besa la jawap jak laa apa urang cakap. Malas mok long hair kunun. Rimas .. itu jak laa jawapan paling simple dan tepat lagi jujur. Hahahahahh!











Dalam pada masa yg sama juga .. first kena ucap Alhamdulillah dulu. Alhamdulillah, sebab Dengan usia ini laa aku mengenal erti kehidupan yg sebenar. Cehhh ayat paling bidak! Bukan apa, Dalam mok masuk umuran ne jugak laa banyak sangat dugaan yg menimpa.. kehidupan naik dan turun. Tapi Alhamdulillah, ujian dan cabaran dapat diatasi dengan lega nya.
syukran Ya Allah :)) ..
*Senyumlebaarryuukk










Yaahhhh ~~~ 23 is just a number. I admit that I'm supposed to feel like I'm getting older by now. Alhamdulillah, Thank you chinguuu yaaaa .. siap buat post untuk aku lagi. Aku pulak ndak kesempatan mok buat post untuk ko. Takda gilak mok pegang laptop lama2. Buka blog pun tgok news tebaru and ur new entry jak. In sha Allah for ur hajat to make us stay each other no matter what happen. Amin for that..
 

Thank you so much also to my parents. Thank you for all .. i couldn't say the all thing that been given to me. May Allah Taala Blessed both of you Dunia and Akhirat. In sha Allah, amin ..

Entri yg agak panjang ini memenatkan jari jemari menaip laa macek .. so, thanx guys for once again. You guys are awesome!! Nex time kita buat entri untuk early 23 years old pulak.




Celebrate ..???
Ohh tidak .. aku bukannya jenis suka celebrate beday. Celebrate untuk orang, mau laa aku buat. Hahahaha!! Tapi tadi anty baru mok blnja2 kuar makan the end of month ne. Mok celebrate aku katanya, sekali dengan beday nega ahjussi (uncle) .. *nanti kita update pasal ne pulak yerrr :)

owwwwraaaaiitt~~~ That's all for today.
Stay positive, Think forward, Be patient, Allah always besides you.




Lots of Love <3

No comments:

Post a Comment