Tuesday, August 5, 2014

Salam Aidilfitri :)


Assalamualaikum w.b.t ..
Yeorobeun, Annyeong ~ ~ :)
Salam Aidilfitri, Maaf zahir & batin kepada semua umat islam .. :)

Lama bebeno ambe ndak men'share kan story ambe dekat sini kan. Dah dulu kata mok lebihkan kepada blog berbanding social network yg len. But then, ambe malas sangat menaip nyaa. Ada laa dalam seminggu ne brapa kali bukak, bila dah mok start taip, rasa malas pun menjelma dengan pantasnya. Aigoooo .. that's why bnyak entri ambe balik2 draft jak.
Hehehehe .. memandangkan ambe ne dah datang moodnya, so ambe start laa ber'taiping2 lagi buat kesekian kalinya selepas ramadhan pun berlalu pergi dan kemudian syawal pun menjelma .. How's ur ramadhan guys ..?? Alhamdulillah kalo baik2 sahaja. Puasa full kaa ndak?? Aigoo pompuan ndak payah la baa dtanya, dipaham jugak tu bnyak gilak halangannya. Hehehehe :)

Alhamdulillah .. macam sekejap jak ramadhan berlalu, syawal lagi menjelma. Bagaimana syawal taun ne?? meriah kaa ndak?? Haaaaa, raya taun ne ok2 laaa .. mok cakap meriah pun ndak jugak. Mok cakap ndak meriah pun atleast family berkumpul jugak. Taun ne kami ndak buat open house .. lagipun family bnyak juga dtg bekunjung. So decided not to buat open house but then kami pulak yg rajin berkunjung ke tmpat family len taun ne.
Alhamdulillah .. it was fun .. sebab first time aku drive jalan jauh untuk taun ne. First pegi Mandahan,Papar then baru2 ne pegi Kota Belud. Yup bawak keta sendiri laa .. Alhamdulillah, everything was fine. Keta pun ndak jugak buat hal.. *Nanti2kitauploadpictureyaa :)

Restoran dah muka baru after raya ne .. siok jugak bila 'bos besar' decided to holiday seminggu. Rest habis! Hehehehe,but then bila dah start buka balik rasa macam aku ne maseh belom bangun lagi laaa .. maseh dalam awangan .. Nex week mengkali baru aku bangun betul2. Hahahahaha! xp

Haiihh, besa la ba tu, sapa laa ndak suka cuti kan. Tapi itu laa start jak buka ne berabis datang order catering untuk minggu ne jak betumpuk2 rayang. End of this week ada catering Kahwin 500 pax .. my ex snior SMP. Alhamdulillah sudah bertemu jodoh .. Alhamdulillah jugak rezeki datang melulu.
Thank you Allah :)

Ok guys!
Happy Eid Mubarak :)

Annyeong ~~ Goodbye ~~ Adios ~~ ^_^

No comments:

Post a Comment