Saturday, September 13, 2014

Favorite at The Moment :)

Hola guys!!ehh! ehh! prefer lagi dalam korean version. Hahahah!!
Once again Yeorobeun Annyeooonnggg ~~~!! ^_^

Aku gatal tangan sangat mau share favorite song aku ne. Asyik keep story pasal entah pa pa jak. So for this entry at least aku share pasal aku pulak. Gara2 musim aku ne agak aneh sejak 2 menjak ne.. sebab aku asyik layan macam2 jenis band lagu punk rock laa, metal hardcore laa .. and blaa blaa blaa blaa. Tapi bukan itu jak lagu2 slow pun dengar jugaa :) ~~ There's a lot of songs keep stuck on my mind. So here they are! kalo kamurang mau dengar *kononlaaakaannn bah kasi PAUSE jak baa background music ku tu. Mana2 lagu yang aku share kamurang suka, just leave a comment guys! Share jugak laa kamurang punya lagu2 yg best2 dari band2 yang aku belum pena dengar. Jan jak kamurang share lagu2 pemes yg sekarang ne ato lebi senang lagu2 yg salu keep playing dekat hitz.fm . Bidak lagu dorang .. hahahaha!! Honest opinion konoooonnn. ^_^


Pierce The Veil.
This is the most favorite band ever. D u know why.. ?? Cause their song memang best layan time rasa2 mok buat gila2 .. hahahah!! Hey, get you crayon bebeh! xp



We The Kings.
Banyak lagu diorang aku minat. Termasuk background song aku ne, jugak dri We The Kings actually.




The Cab.




Fall Out Boy




Falling in Reverse




My Chemical Romance




Christina perri




Miley Cyrus





Ok guys! Yang ne favorite at the moment laa katakan.. banyak lagi actually, tapi most of it single track jak, later I share yg single track punya yaaa :). Even aku minat band2 gini, tapi not all of their song aku suka. Ada yang best still ada yang ndak best. So apa yg aku share ne just lagu dalam album diorang yg best2... and yahhh I have it all, mana yg aku beli, mana lagi yg aku burn sendiri. Hehehehe :)

Kamurang jan lupa share juga lagu yg kamurang suka sama aku arhh.. Aku pun mok juak dengar.. Sebab telalu banyak band2 yg lagu2 diorang best tapi band diorang ndak pemes.

Alright yeorobeun! Have fun! Aja aja hwaiting!!!! ^_^

No comments:

Post a Comment