Thursday, September 4, 2014

Ohhh Tidaaaaakkk!!

Assalamualaikum w.b.t
Yeorobeun, Annyeeoonngg ~~~

Ohh tidaaaaakkkk!!! Simple nyaa blog diaaaaaa ..
Yaaaaa! Chingu yaaaaa, Waeyoooo ..?????
Blog kamu ituuuuuuuuu ..????
Aduhhh simple tapi nice!!
Aduhhh nggak bisa neeeeee T.T
Kena makeover ASAP! jugak. Bosan gilak tengok blog aku mcam ne dah bebulan2 ndak tacap.

Novel ???
Yaa chingu yaaa, addicted gilak dengan novel ne apasal ..???
Aduhhhh stress aku tengok tajuk2 novel ko tu >.<
Cintan sanaaa cintan sini .. aduuhhhh nggak bisa tau. As you know since aku lagi patah hati. So aku cuba untuk tidak ambil serius pada perkara2 seperti ini lagi. Biar kena sekali, jangan kena berkali2. Hahahaha! Kena fokus on work and live the life as I want. Yerrrrrr, *tampa palak kunun.




Transformation ..???
Yaaahhh! chinguuuuu! you look different ooooo. Aku yg mati2 mok putung pindik kunuk macam miley, nahh skali ko buat dulu, punya men semaaarrrtttt!!!! Semaarrrttt joe! Aku mok putung gtu jugak, tapi my hair looks thin baaaa. Kena bagi treatment dulu, bru ai polah exactly like I wan .. kunun jugaaaaaa neee hehehehehe :)

Ok, syukur Alhamdulillah .. dulu punya entri ceta pasal aku depressed ndak tentu pasal kan. Syukran .. sebab benda tu Alhamdulillah settle jugak. Bukan apa, manusia punya perangai ne kan ada macam2 ragamnya. So dari kita jak tu if you can handle it, In sha Allah you can. God willing :)

Macam aku jugak ne. Alhamdulillah, nasib juga dapat sabar dengan karenah macam2 orang ne. Ndak kisah laa dari segi mana skalipun. Alhamdulillah aku masih bole bediri teguhh .. cehhhh *ayatbidakkuarsuda XD

Alright guys!
That's all I guess .. Blog makeover soonnn!! A go~ goo~~ gooooooo~~!!


Lots of Love <3

No comments:

Post a Comment