Saturday, October 11, 2014

Hello October!

Assalamualaikum w.b.t
Yeorobeun, Annyeooonnngggggg!! :)


wahhhh!! almost a month woooo I didn't update story kaann.
How you guys doin'..???
Gooooooooddd....????
daebak! b^^d

Since raining non stop dalam seminggu yg lalu ne, so i keep eating, eating and eating jak. Ne laa the reason why my face getting a bit chubby. People around pun suda perasan .. aigggooooo, andwaeeyooo >.< Tapi yang paling best time sweater weather ne I keep wearing double shirts. Hahahaha!!! cehhh, perasan ala2 sejuk d korea baaa, bukan slalu pun. xp

Alright, its been less than 2 weeks lagi wedding ceremony akan dijalan dirumah NO.18 . Not me, but my cuzzy .. baru tadi sebok beli stuff untuk door gift nanti. So, actually at this time aku kena
buat DIY door gift tu .. so that later dorang bole sambung sample yang aku buat. Bukan apa, aku sibuk keja nanti, ada masa drumah pun suda tangah malam. Nahhh, yg len suda betiduran, mana dapat communicate lagi. In sha Allah the ceremony will be goin' smooth .. amin :)
Ohhh yaa!! another task for wedding ceremony nanti is, aku juga tengah prepare mini photo booth. So ada laa skit2 benda kena siapkan secepat mungkin such as the props and etc ...

A good news from naega chinguuu, she got her new car todayyyy!!!! Alhamdulillah .. yeahhhhh!!! wish you knew how happy i am. Alhamdulillah .. semua dipermudahkan Allah Taala. So lepas ne bole laa p kk sendiri2 pun ok baaaaa .. heheheh!! But first, let finish your driving lesson. In sha Allah .. sekejap jak tu. heheheheh :)


Me ..??
Im still in a good condition. Hahahahaha!! *sayabuatlawakkonon
Aku ok baa, cuma ntah laa I keep hiding feelings baa. That's my problem.
Sebab tu laa, since aku dah fedup dengan fake people ne, so my heart pun macam rasa mau tertutup suda pintu dya. Kalo dya mau buka pun entah laa bilaa .. nahhh jadi laa frozen heart buat sementara waktu ne. Minat artis tu biasa laa baaa .. tapi untuk pikir kepada yg lebih serius, I don't think I could make it anymore. As i said just now, saya suda fedup. Biarla sakit nampak jauh2 kaa, sakit nampak dekat2 kaa, sakit nampak limpas2 jak kaa .. I don't take it in a serious way, cause i know Allah knows better what i want than me myself.

Oke yeorobeun, tiba masa untuk aku buat DIY door gift. In sha Allah aku akan post entri DIY hasil dari aku sendiri. In sha Allah .. amin ..
Aja Aja Hwaitig!!!!


Yeorobeun, annyeoonnggg ~~ ^_^

No comments:

Post a Comment