Wednesday, January 21, 2015

Hello!

Assalamualaikum w.b.t
Annyeonghaseyo yeorobeun ^^

Lama jugak aku ndak update story dekat sini kan .. *ayat klise letew xp Hahahaha! Of cos always starts with those things, memandangkan kali ne agak lama aku biar belog aku ne senyap seketika. Bukan ndak mau update, bukan juga ndak mau peduli suda .. tapi as I said dalam last2 entry, ilham & inspirasi aku ilang siot. Almost everyday jugak laa aku mengadap belog aku ne, dah hadap dah ceq tak taauu nak ceta apa .. suddenly
I lost seketika, and brain tetiba blank abis. Choi!! Whats wrong with me. At last scroll2 sejap then shutdown. Macam tu laa tiap hari.

How you guys doin' ..???
Is everything goooodd...??
Alhamdulillah :)

Me ..??? *Teda sapa tanya pun aku jawap jak la arhh .. hahahahahaha!! xp
Alhamdulillah, syukur atas segala2 nya. Even sekarang rasa hati macam tawar sikit, entah kenapa dan pasal apa jugak tidak dapat dikenal pasti. So I decided untuk sentiasa sabar. Sebab besa laa maybe ne antara hormon2 remaja yg masih belum berkembang pesat. Cehhh!! ayatkuu merapu. Jan laa dipeduli tuuu.Hahahahaha!! xp

Alright guys, I dont think I can said it more, sebab seyes ilham kosong gila. Tak tau mok share apa. So I just stops here. In sha Allah till next .. annyeong :)

1 comment:

  1. wow I know I am weird but youre the first sbahan blogger that I eve come crossed. hehe jangan la blank blank:p terus cari idea okay! I follow and sudi jadi pembaca setia heheh. kalau free free meh la learn german pula :3 hehe komao !

    ReplyDelete