Thursday, March 12, 2015

Gain Weight!!!

Assalamualaikum w.b.t ~~
Annyeonghaseyo yeorobeun!!
How you guys doing so far ..???
Hahaha! Alhamdulillah .. in sha Allah everything is going to be alright.

Baru minggu lepas pegi short trip to Kuching city dengan anty which is anty dah pegi seminggu before aku take off sebab she had kursus with some teachers, and you know what! I gain some weight after came back here!!~ and I was like jin jja yooooo ..??? Aigoooooo, maldo andwaeeee T.T


Alright! actually 2 kilooo jak pun. Before this berat 49, after balik sini timbang berat balik dah gain 2 kilos. Which is 51kg... arggghhhh~~ Tetiba mak rasa
lemah terus. Apa tidak, pegi sana 2 hari jerrr kot. Dalam dua hari tu laa keja aku makan, makan, makaaaaannn jaak. *mamposss >.< Hahahahhahahahah!!!!


Hahahahaha!! Lucu ooo! baru 2 kilo kunun terus panik macam urang gilaa. Aihhh, apa tidak.. selama setahun besusa payah aku kasi turun berat ku dari 60 kilo turun p 52 pastu turun p 49. Nahhhh! Amacammm ..??? mau tau rahsia..?? hahahaha! ko patah hati jak nong, sure ko turun berat badan. Hahahaha!! ceh! ndak baaa mesti laa jaga pemakanan, exercise and etc... Ne suda 49 pastu nek balik 2 kiloossss girls mana yg ndak pengsan.


Time timbang tu trus cam fruussstt, terus pike part mana yg naik. jengg~~jenggg~~jenggg ... terus tetiba nek tu semangat mau kasi turun *kenoooonnn xp
Nahhh sekarang eyaa jugak asyik makan jaak karaja. Haissshhh, kamu bole pisahkan aku dengan apa2, tapi jangan makanan sama smelly pillow ku yaa. yawww!

Ndak apaaa, urang bilang kalo berat badan naik bahagia kununn .. Nahhhh chanyeol makin ari makin kiut baaa, apa tidak aku bahagia. Cehhh!! Hahahahaah!!! anyways, stay positive selalu no matter what happen. In sha Allah, Allah has the best for us! Aja aja Hwaiting!!! Hwaiting! ^^

1 comment:

  1. ok per 51 kg . hehe. sy dah lama x timbang berat badan. but rasa turun kot sbb baru2 ni asyik x de selera makan je T_T

    ReplyDelete