Monday, March 30, 2015

He's my EXODUS!


Assalamualaikum w.b.t
Yeorobeun Annyeoooonnggg!! ^_^

Aigooo~~ Aigooo~~ Aigooo~~~
How you guys doin'..????
Gooooood..??
Alhamdulillah ^^.

Yeorobeun sekalian, entri kali ne nak story telling skit pasal EXODUS , hahahahahahahaaa see aku cakap skit kan, tapi tengok bila dah pot pet pasal ne sure aku correct kan balik pegi story banyak pasal EXODUS. hahahahaha!! lol xp

As you know, ne mau ceta pada yg dah tau la pasal EXODUS ne. Ermm mana yg tak tau, Actually EXODUS is
EXO 2nd new album, album release early of April ne. Excited gilaa tunggu album diorang sampai kat tangan aku. Dah beli online dah!! ngehhngeehhhngeehhh xp



Suho said at EXO'luXion press conference 2 weeks ago that they will make comeback with Title Track "Call Me Baby". Last sunday pulak diorang release this track Call Me Baby at 00:00 on March 28, which is this track terus naik carta melon, mnet and etc ~~~ without promoting melampau2 and MV also not release yet. This is the power of EXO-Ls. Hahahahaha!! :)

Aku ..??? Tau apa aku buat bila dapat tau lagu ne dah release . terus menerus cari sumber untuk d download dan save! Bila cari punya cari aku tengok diorang dengar kat Melon, so aku apalagi carik laa website melon and cuba klik link tu .. pastu apa kuar ..??? See picture dekat bawah ne.


Hahahahahaaa!! This thing kaan make me look so pathetic ooo.. seyes malu siaaa xp
tapi pastu p wasap sorag girl ne which is Exo-l jugak, and ask her where to find .. so she bagi detail pa semua, aku cari, dapat .. terus donlod. At first memang frust gegilaaa .. bila dah dapat, aiihh aiihh aiihhh senyumm kambingg ngehhh ngeehh ngeehh .. ooppsss!! mmbeeekk mmbbeeekk mmbbeeekkk laa pulak! lol XD

You guys are allowed to pause my playlist ^^


Before diorang release kan Main Track ne, EXO ada buat pathcode album teaser untuk kesemua member2. So here is my baby Chanyeol ..


After pathcode teaser dah out, EXO website bagi kata laluan lagi untuk pathcode image teaser  Chanyeol. Aku dengan  dumb face ne terus cari hashtag pasal chanyeol. Kalo cari sendiri sure aku ndak dapat answer dya. The weird teaser and all of that buat aku jadi bingung laa .. So dengan ke'geniusan EXO-Ls .. diorang spreadkan hint dya which is Vereisung. Bila dah type, keluar laa image teaser seperti dibawah ini. Euri Channie gwiyoptaaaa ^_^




Ohh yaaa!! Hari ne EXO The 2nd album EXODUS dah release!! Yeahh!! Lagi laa aku ndak sabar tu album smpai di tangan aku. Some website dah keluarkan album ne, bukan free ok, need to purchase jugak. Since itunes pun dah out, phone aku xsupport laa apps ne so kena tunggu album smpai jugak.

Masa diorang buat concert aritu, diorang ada bawa lagu2 baru ne .. bagi kita semangat dengan their comeback. Aku ada jugak dengar lagu2 diorang like Eldorado, Exodus, promise .. tapi tu semua fancam jak. So lagu ndak berapa faham sebab apa yg paling kuat is their screaming over the song. Yes, i understand yg lagu tu memang syok, tapi kalo nak rakam pun agak2 laa. Hahahaha!!!

Ok guys! Agak nya smpai ne jak kot, till next ..
Annyeeeoooonnggg!! ^_^

" Too much
Neo yaaa
Your love 
Igeon overdose! "

1 comment:

  1. popular btul exo ni, slama ni xtahu pn diorang mmg sgt femes, hehe. just tahu rmi fans je

    ReplyDelete