Monday, August 31, 2015

Shekin turns 24th!!!

♬  ♬  ... Saengil chukka hamnidaa~~ Saengil chukka hamnidaa~~~ Saranghaneun Shekinnie ♬ ~~ Saengil chukka hamnidaaaaa ~~~~ ♬  ...

Assalamualaikum w.b.t
Annyeonghaseyo yeorobeun~~ ^^

It's been a long time, and now i'm back!!
How you guys doin'..???
Gooooodd...????
Alhamdulillah :)



On august 25 which is last week i was celebrate my 24th birthday! yeayyy!! ndak celebrate sangat pun .. dan ndak yeayy sangat pun coz im getting older guys. Even baru 24 years old, hahahahahahah *lol XD

Alhamdulillah i'm turning 24 years old this year. Actually aku ndak la happy sangat bila umur makin meningkat ne coz macam baru jak aku rasa tamat sekolah rendah. Cehhh!!! jauh gilak berangan sampai skola rendah .. hahahaha XD

Alhamdulillah syukur kepada Allah Taala dengan oksigen yg dikurniakan tanpa henti sehingga aku mencecah usia 24 tahun ne. Ndak sangka actually bila dah menjangkau usia pertengahan 20'an ne, coz rasa 24 macam dah dewasa beneran tau, tapi pemikiran dan gaya hidup masi rasa keanak-anakan. *yekerrrr
Even sometimes ada ujian yang Allah Taala beri than disitu lah pemikiran kedewasaan muncul seakan akan boleh diterima pakai oleh masyarakat. Cehhh!!!!!!!
hahahahah ~~~ lol!
Apa jak laa aku merepek siot! *takpayah ambik peduli sangat laa kata2 aku tu.

I have to step another year lagi untuk sampai tepat pertengahan 20'an. Time tu la rasanya masa untuk daya pikir kedewasaan diutamakan.
Tahun lepas which is I was 23 y/o, aku banyak main2 dengan gaya hidup masa kini. (not sosialism and sort of it). Aku sibuk hal duniawi, lalai dengan dunia, aku sibuk layan karenah orang lain daripada bersemuka dan cari tau karena sendiri .. and whatever. (*malas mok mention pnjg2)
Aku ndak la teruk sangat, masih berperikemanusiaan lagi bahh .. hahahahah ~~

Lots of blabbering rasanya ...
So, in shaa Allah dengan usia baru ne in shaa Allah get lots of blessing. I wanna gain more experience in other stuff, wanna travel around the world.. in shaa Allah. Tak mok duduk sabah jak sepanjang tahun. Bosan baaaa ... hahahahaha ~~ *youknowwhatimean

Orite guys!! till nex.
Happy 24th Birthday To Me!!!~~~~
Saranghaja!
Hwaiting!!~~~

3 comments: