Wednesday, December 23, 2015

Xpaxkess2015 (Xpax Konsert Era Sayang Sabah)

Assalamualaikum w.b.t
Annyeonghaseyo yeorobeun~~ ^^

How you guys doin'..???
Goooooooooddd...???
Alhamdulillah ^^

Ok, KK-ian!! sapa ada datang time KESS d Kompleks Sukan aritu, tunjuk mukaaa! *hahaha XD
Aku ada pegi sebaaaaab aku mau tengok Afgan.. hehehehehe. Ne laa ne mau ceta time KESS d Kompleks Sukan aritu. Actually memang kuat rasa mau pegi sebab satunya point dia mau jumpa Afgan. Tapi retis yg perform ne semua mua pun hebat2 mahal2 .. lagu2 yg memang top2 sekarang. So rasa aku untuk pegi ne lagi kuat.

Thursday, December 10, 2015

Bad Request 404 - problem


Assalamualaikum w.b.t
Annyeonghaseyo yeorobeun~~ ^^

Almost 2 weeks aku ndak update story kan, bukan apa ne la ne mau ceta pasal aritu sebab menyebab kenot upload picture untuk entri aiii. At first ada jugak minta tolong dengan bloggers yg len tnya how solve kan, smpai pada suatu masa time Lyssa leave her footprint dkat cbox aku.. so aku pun decide minta tolong kat Lyssa terus. Then i send email kat dia bgitau problem 'bad request' ne then the day after, Lyssa pun buat entri untuk solve my problem bole klik sini.