Tuesday, September 27, 2016

EXO'luXion in Malaysia: The day at Concert! - Part 2



Assalamualaikum w.b.t
Annyeonghaseyoo yeorobeun~~ ^^

Inside The Venue ...

Bila dah masuk dalam stadium tu, kita terus cepat2 cari zon kitorang which is zon ROCK X. Zon Rock X ne ngam2 depan stage bahagian tengah. Belah kanan zon Rock O, and belah kiri gambar tu zon Rock E.

Friday, September 23, 2016

EXO'luXion in Malaysia: The day at Concert! - Part 1


Assalamualaikum w.b.t
Annyeonghaseyoooo yeorobeun~~~! ^^
Finally after months of months bru aku dapat habiskan entri yg memang dah bebulan2 draft sebab aku takda ilham hahahahaha lol. Ok sambung ceta :)

Saturday, August 27, 2016

Happy 25th Birthday Shekin!



♬  ♬  ... Saengil chukka hamnidaa~~ Saengil chukka hamnidaa~~~ Saranghaneun Shekinnie ♬ ~~ Saengil chukka hamnidaaaaa ~~~~ ♬  ...

Monday, April 4, 2016

EXO'luXion in Malaysia: The Day at KLIA


Assalamualaikum w.b.t
Yeorobeun!! Annyeeeooonngg~~!! ^^

Today ceta pasal kitorang kat airport plak.
Ok! bila dah sampai KLIA, terus cari arrival gate. Dah nama first time pulak tu kan .. jadi confuse memang ada, dah tu mati2 tanya orang sana arrival gate sebelah mana .. pastu diorang kata laa kat bawah laa .. jadi cepat2 kitorang lari sebb sempat juga tgok arrival time kat screen show thar Seoul to KLIA dah landed.

Friday, April 1, 2016

EXO'luXion in Malaysia: The Day at Kuala Lumpur


Assalamualaikum w.b.t
Annyeonghaseyo yeorobeun!!~~
How you guys doing..???
Gooooddd..???
Alhamdulillah.
Untuk entri kali ne, as title jugak just story kat kehel jak.

Flight kitaorang weecheezz me, my sister and friend fly g kehel on march 10th and return back on 13th. We've got 4 days 3 nights dekat sana. You know what, this is my first time jejak kaki kat kehel. Hahahahaa! *notfunny bukan apa memang teda niat lgsung mau jejak kehel. Since crime dekat sana agak over sikit berbanding negeri sndiri ne. hahahahaaa! *sekadaralasan ^^

Sunday, March 20, 2016

EXO Planet 2 The EXO'luxion: Officially Ended



Assalamualaikum w.b.t
Annyeonghaseyooooo yeorobeun!!!! ~~~ ^^
Its been a long loong time i didnt update interesting story here kan.
How u guys doiinnngg..????
Gooooooddd...????
Alhamdulillah ..
Cuaca panas dalam beberapa mnggu ne buat kita pening2 sikit.
Panas dia lain kan .. So guys drink a lot of water aaahhh ..
Please less kan outdoor activity,
I'm not feeling very well, im having sore throat, but its ok. Still bole bangun dan bejalan lagi.
Alhamdulillah ^^.


Monday, January 25, 2016

Update all my entry.

Assalamualaikum w.b.t
Yeorobeun Annyeoonngg~~~ ^^

Untuk entri kali ne aku just mok inform that aku akan update entri2 yg dah lepas2 tu dari taun 2012 which is aku start establish blog and publish first entri.

Bukan nak update cerita yaa, i just nak kemas kini mana2 yang TER'typo, gambar yang cannot view lagi kena change gambar yg len, mana2 link yang memang tidak wujud lagi should be remove and so on laa.

So guys!!! Aku actually masih xcited mok tunggu kdatangan bae for EXOluXion nanti. So much things to prepare especially diorang punya gift.. and i really hope that gift yang aku bagi diorang bole wear it before the end of the concert. Jebaaallll juseyoooo!!! ~~~ T_T



Friday, January 22, 2016

EXO'luXion in Malaysia!!!

EXO be like ....
" Malaysia Annyeeooonngg!!~~ "

Assalamualaikum w.b.t
Yeorobeun Annyeooonnggg~~~ ^^
How you guys doin'..???
Gooooooodd..???
Alhamdulillah ..^^

Happy new year yeorobeun!!!!
It's been a while and i'm late actually. Hehehehe mianhaee~~ ^_^
Since aku sekarang memang dah jarang update blog, tapi mmg ada masa login slalu.. cumanya no time to update. So maybe laa rasanya this entry could be the last of entry for january 2016, so this is it!!!! Aku nak share pasal EXO punya nex concert di malaysia ne. Alhamdulillah sangat2 bila Allah Taala makbulkan doa kita ne kan. Hari2 cakap mau jumpa Chanyeol .. mau jumpa Kai .. mau jumpa Kyungsoo .. nahhh BAMM!!! they are coming!!  Syukraaann ^^ ~~

Thursday, January 7, 2016

The Time We Were Not In Love


Hey there!!

The time we were not in love ..
k-drama lover!! sapa dah tengok drama ne??? .. I love their main character dekat sini which is dilakonkan oleh Ha Ji Won and Lee Jin Wook. Hehehehehe .. aku dah abis tengok ceta ne taun lalu aka sbulan yg lepas hahahaha, bru ari ne dapat bgi feedback ceta ne. Actually this entry should be publish before bad request problem tu, tapi since masala timbul so tetangguh la aku mok publish ceta ne.