Monday, January 25, 2016

Update all my entry.

Assalamualaikum w.b.t
Yeorobeun Annyeoonngg~~~ ^^

Untuk entri kali ne aku just mok inform that aku akan update entri2 yg dah lepas2 tu dari taun 2012 which is aku start establish blog and publish first entri.

Bukan nak update cerita yaa, i just nak kemas kini mana2 yang TER'typo, gambar yang cannot view lagi kena change gambar yg len, mana2 link yang memang tidak wujud lagi should be remove and so on laa.

So guys!!! Aku actually masih xcited mok tunggu kdatangan bae for EXOluXion nanti. So much things to prepare especially diorang punya gift.. and i really hope that gift yang aku bagi diorang bole wear it before the end of the concert. Jebaaallll juseyoooo!!! ~~~ T_T



Friday, January 22, 2016

EXO'luXion in Malaysia!!!

EXO be like ....
" Malaysia Annyeeooonngg!!~~ "

Assalamualaikum w.b.t
Yeorobeun Annyeooonnggg~~~ ^^
How you guys doin'..???
Gooooooodd..???
Alhamdulillah ..^^

Happy new year yeorobeun!!!!
It's been a while and i'm late actually. Hehehehe mianhaee~~ ^_^
Since aku sekarang memang dah jarang update blog, tapi mmg ada masa login slalu.. cumanya no time to update. So maybe laa rasanya this entry could be the last of entry for january 2016, so this is it!!!! Aku nak share pasal EXO punya nex concert di malaysia ne. Alhamdulillah sangat2 bila Allah Taala makbulkan doa kita ne kan. Hari2 cakap mau jumpa Chanyeol .. mau jumpa Kai .. mau jumpa Kyungsoo .. nahhh BAMM!!! they are coming!!  Syukraaann ^^ ~~

Thursday, January 7, 2016

The Time We Were Not In Love


Hey there!!

The time we were not in love ..
k-drama lover!! sapa dah tengok drama ne??? .. I love their main character dekat sini which is dilakonkan oleh Ha Ji Won and Lee Jin Wook. Hehehehehe .. aku dah abis tengok ceta ne taun lalu aka sbulan yg lepas hahahaha, bru ari ne dapat bgi feedback ceta ne. Actually this entry should be publish before bad request problem tu, tapi since masala timbul so tetangguh la aku mok publish ceta ne.