Sunday, March 20, 2016

EXO Planet 2 The EXO'luxion: Officially Ended



Assalamualaikum w.b.t
Annyeonghaseyooooo yeorobeun!!!! ~~~ ^^
Its been a long loong time i didnt update interesting story here kan.
How u guys doiinnngg..????
Gooooooddd...????
Alhamdulillah ..
Cuaca panas dalam beberapa mnggu ne buat kita pening2 sikit.
Panas dia lain kan .. So guys drink a lot of water aaahhh ..
Please less kan outdoor activity,
I'm not feeling very well, im having sore throat, but its ok. Still bole bangun dan bejalan lagi.
Alhamdulillah ^^.


Aku quite busy jugak laa..
Almaklumlahhh bila busy preparing stuff and whatsoever tu kan untuk exoluxion ne since Bae mau dtg, Suda datang daaannn Selepas datang ke Malaysia for complete kan diorang punya Asia Tour EXO Planet 2 The EXO'luXion.
I thought wanna share after dah balik KK. Tapi since aku mase ndak bole move on lagi konsert aritu which is last week, nahhh jadi delayed laa lagi.

Then after that, belum sampai seminggu pun, diorang teruskan lagi konsert diorang which is the encore of EXO'luXion in Seoul for 3 days started from march 18 till today march 20.

Finally! EXO Planet 2 The EXO'luXion has officially ended. Thank God. Im so heartbreaking when heard jongin cannot join them dance and do fan service very well cause his leg was injured during practicing i guess. So he just sat on a chair while singing. Aigoooo~~~ euri jonginbear ^^

Thus, its hurt tho seeing a lot of fans said exo's member finally crying and i know They're not sad, it was tears of happiness because it's been a year they travelling for world tour concert. Now it's time for them to rest dear EXO. You guys seriously do the best for us and make us happy. As an EXO-L i am very proudly to say you guys did a good job!
(big clapss clappss claappss ^^)


Orait!
Aku belum share lgi hari bahagia aku last week kan. Ishhh isshhh .. untuk entri kali ne aku cuba short kan untuk exoluxion ended sahaja.

Next entri aku akan share pulak pengalaman aku time EXO'luXion in Malaysia. Aku kena transfer balik semua gambar2 and video2 aku masuk dlam laptop dulu pastu choose gmbar mana yg clear and edit video, then baru la aku akan publish!
Yawwww!! rasa macam mau publish sekarang tapi gmbar mase dalam bertaburan lagi. Aku publish satu laa .. satu jak which is gmbar yg sempat aku dapat bila one of them dtg depan aku. Cehhh!!! Actually gmbar aku bnyak yg menghampa kan. Sebab aku bnyak rekod video jak pastu dlam tgah rekod video time tu jugak laa aku capture2 .. U guys know what i mean kan. Soooooo~~~


Yeayy!!! its Chanyeol!
Time ne aku zoom muka dia. Aku over excited tgok dia smpai aku xdapat focus betul2 bila ambik vdeo and capture dia, sebab aku fokus tengok dia dengan mata kepala ne. Fuhh hensem bongok bila nmpak real. Sumpah telebih hensem dan comel in real life than in tv. ^^

Ok that's all.
Nanti kita share pasal exoluxion in malaysia pulak yaa. Sebab bnyak sangat benda aku mau share dri sebelum aku dtg smpai datang ke venue dia which is kat Stadium Merdeka. ^^

Actually, deep in my heart memang rasa sedih jugak bila exoluxion tour dah end. Tapi pada masa yg sama happy juga sebb finally diorang bole rest dengan betul. Tapi u guys have to know this lagi2 EXO-L. Last night masa scroll wall kat facebook, I saw one of exo-l page did upload a new schedule untuk 3rd Tour EXO which is Start on this May.. and i was like
@#$%^&(*>>..?????


aaahhhh .. How could them. Hope this is fake schedule. I want them to rest for a long time bah since dorang suda very hardworking for over 4 years. EXO Hwaiting!! EXO Saranghaja! ^^




8 comments:

  1. Haishhhhh, hensemnya D.O , hensemnya Chanyeol, hensemnya Suho, semua hensemlaaah .. Cepat cepatlah upload video... Huarghhhh jeles xleh pergi haritu >.<
    Btw, salam kenal ^^ kali pertama singgah sini, rasanya .. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. in sha Allah. Tgah cari ilham balik plesbek semua benda ne. hahahaha ^^

      Delete
  2. lately ni ramai sgt post pasal exo :p

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. masa departure to seoul kan..??? sebb time arrival diorang hiding T_T

      Delete
  4. Huhuhu ramai pos pasal Exo ni.. salam perkenalan! =)

    ReplyDelete
  5. blogwalking and jumpa another exo fan ! hai,

    ReplyDelete