Monday, April 4, 2016

EXO'luXion in Malaysia: The Day at KLIA


Assalamualaikum w.b.t
Yeorobeun!! Annyeeeooonngg~~!! ^^

Today ceta pasal kitorang kat airport plak.
Ok! bila dah sampai KLIA, terus cari arrival gate. Dah nama first time pulak tu kan .. jadi confuse memang ada, dah tu mati2 tanya orang sana arrival gate sebelah mana .. pastu diorang kata laa kat bawah laa .. jadi cepat2 kitorang lari sebb sempat juga tgok arrival time kat screen show thar Seoul to KLIA dah landed.

Friday, April 1, 2016

EXO'luXion in Malaysia: The Day at Kuala Lumpur


Assalamualaikum w.b.t
Annyeonghaseyo yeorobeun!!~~
How you guys doing..???
Gooooddd..???
Alhamdulillah.
Untuk entri kali ne, as title jugak just story kat kehel jak.

Flight kitaorang weecheezz me, my sister and friend fly g kehel on march 10th and return back on 13th. We've got 4 days 3 nights dekat sana. You know what, this is my first time jejak kaki kat kehel. Hahahahaa! *notfunny bukan apa memang teda niat lgsung mau jejak kehel. Since crime dekat sana agak over sikit berbanding negeri sndiri ne. hahahahaaa! *sekadaralasan ^^