Saturday, August 27, 2016

Happy 25th Birthday Shekin!



♬  ♬  ... Saengil chukka hamnidaa~~ Saengil chukka hamnidaa~~~ Saranghaneun Shekinnie ♬ ~~ Saengil chukka hamnidaaaaa ~~~~ ♬  ...

Assalamualaikum w.b.t
Annyeonghaseyo yeorobeun!!!!~~ ^^ 

Alhamdulilah saya sihat walafiat ^^.
dah bebulan aku ndak update entri sini. EXOluxion punya story pun actually belum habis lagi. Ada satu part yang masih draft sebab kepala hotak aku ne tetiba jammed. Actually aku mau upload video yg aku rakam, tapi bnyak benda kena edit lagi, pastu upload sini plak lagi stu masala lambat gila load, hahahahaha ^^

Ok kita tutup topik pasa draft entri, in sha Allah dalam masa terdekat ne aku akan cuba habiskan entri aku tu dan upload secepat yg mungkin. Hampir 5 bulan kot EXOluxion sda tamat tapi entri aku pasal tu belum publish2 lagi .. sedeh T_T hahahaha

2 ari lepas, 25 ogos aku dah masuk 25 taun. ngeeee~~~ ^^
Alhamdulillah syukur atas segala2nya pada Allah Taala.
Aku ndak reti la sambut birthday ne. Kalo ada orng mau surprise aku ok jak, at least dapat juga aku makan kek pada hari bahagia ne, #konon hahahahaha ^^

Wish aku, Alhamdulillah ..
Banyak dah tercapai, cuma tu laa plan yg nanti ne in sha Allah, Allah Taala permudahkan segalanya. Bukan apa, aku cuma mau gain experience tu, kita merancang Allah tentukan. In sha Allah segala urusan nanti dpermudahkan. ^_^
Tak tau kan apa yg aku merepek ne .. hahahaha
Aku actually plan g Seoul ngan sorg member dalam 2 bulan lagi, so doakan semoga perjalanan selamat dan dpermudahkan perjalanan kitorang dsana.



Thank you~~ Geumawooo~~
Terima Kasih!!
For those yg send wishes to me dari whatsapp ke wechat smpai laa twitter to ig and facebook. lol XD
Semua pun sahabat2 yang aku sayang ketat padat, hahahaha ~
Once again,
Happy 25th Birthday To Me!!! ^^ ~~
Saranghaja!
Hwaiting!!~

3 comments:

  1. Happy belated birthday sis ❤
    Wish you the very best in life.

    ReplyDelete
  2. Happy belated birthday awok ! <3
    Kita follow awak sebagai hadiah birthday! hehehe

    ReplyDelete