Tuesday, September 27, 2016

EXO'luXion in Malaysia: The day at Concert! - Part 2



Assalamualaikum w.b.t
Annyeonghaseyoo yeorobeun~~ ^^

Inside The Venue ...

Bila dah masuk dalam stadium tu, kita terus cepat2 cari zon kitorang which is zon ROCK X. Zon Rock X ne ngam2 depan stage bahagian tengah. Belah kanan zon Rock O, and belah kiri gambar tu zon Rock E.
Aku dah lama draft-kan entri ne. Bila dah taiming mau refresh balik tu bikin parah skit sebb kena plesbek balik kejadian2 yg berlaku. Hahahahhaah ^^
In sha Allah i try my best refresh balik.

Time ne kan memang most of kami semua apa lagi selfie laaaa .. Pastu ada yg suda ambik pot masing2. Kami yg dah smpai awal actually mau ambik paling depan. Tapi risau susa nak nampak, then we decide stand dekat belakang jak. One of the reason jugak sebab we carried a heavy stuff. No place untuk simpan benda tu instead of pegang, so kami stay blakang2 and put our heavy stuff dekat tepi pagar. Ramai juga actually yg decide stand dkat belakang sebab nak letak brg2 yg diorang bawa. Aku time ne memang dah learn some lesson jugak supaya not to bring benda2 yg tidak berfaedah untuk bawa masuk konsert. Kena bawa drinking water sahaja which is the most important than the 'stuff' .. XD lol

Bukan apa .. stuff yg aku bwa pun actualy belian merchandise d luar venue tadi pastu the rest was gift for EXO. Tapi Gift memang xdpat bagi sebb diorang tak benarkan. So another lesson lagi aku learn dsini, if wanna give EXO something, bagi benda yg 'light2' only. You know what I mean ^^ .. benda yg ringan2 .. yang diorang bole bring it everywhere or wear it that time ^^

So here, aku share picture2 sekeliling zon. Aku bagi black & white jak .. lagi satu you guys can see how beautiful our silver light are ^^ ... lawa sangat bila malam.


Depan stage Rock X

Left Side: Rock E

left side: Seat zone

Belakang Rock X

 
Right side : Seat zone

 
  Rock X

 F.O.H

Few mins before the concert start ...

Silver light view dari bawah. 

 
Us gettin' very excited to start the concert





Aku actually ndak reti sangat upload video masuk dalam ne. But if its from youtube, I think I can. So since aku ndak dapat share moment EXO live video ne, aku just mampu share gambar2 yg berkenaan sahaja. Aku bole saja upload banyak dalam ne, but I will upload EXO'luXion in Malaysia moment untuk next part. Aku tak mau buat entri panjang2, setakat ini sahaja ... ^^

Soo see you next part ^^

2 comments:

  1. boleh tahan ramainya yer.. mest best.. salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  2. bila dah baca ni baru saya tau dalam tu ada zone.
    saya dah faham.

    from: http://biarlembuyangjadilembu.blogspot.com

    ReplyDelete