Saturday, January 21, 2017

EXO'luXion in Malaysia: The day at Concert! - Part 3 (Last Part)

Anyeonghaseyo yeorobeun!!!! ~~~
Btw, Happy New Year dulu baaaaa~~ ^_^
Happy New Year 2017!!!
Awal taun baru dah sibuk pikir pasal EXO, bukan apa sebab SP dengan news dia bagi kejutan untuk EXOL Malaysia bila diorang announce EXO will come again to Malaysia.. and i was like .. yaaiiyyy!!!!!! ^^
Last year i got a chance to see Chanyeol ftf, so i hope this year I get the chance oso. Jebaaalllll~~~ TT

After 4 months of drafts entry, finally i get a chance to finish this. Tepanggil pun sebab one of exol was DM me asking bout EXO'rDIUM and she said this blog makes her found me :).
Nahhh kau, lagi 2 bulan exordium, exoluxion punya ceta belum tamat lagi T_T hahahahaha ~~
Bukan apa, selama ne mmg ada update juga, cuma sambung ceta jak but still draft cuz dont kno how to uplod video masuk dalam ne. Suda cuba aritu tapi lama betul mau tunggu progress uploading dia. Last2 aku cancel jak. Dan begitu laa untuk ari2 seterusnya. Ok!!~ Since exordium mau start suda, jadi kena habiskan entry exoluxion ne asap. Aku cuba sedaya upaya post gambar2 yg tentu dan tidak menetu tu TTTTTT XD ...
Have a nice day!! ~ ^^






 During PLAYBOY 




During Baby Dont Cry






During Solo Stage (Kai & Sehun)
I'm @ Sehun side









 During My Turn To Cry
















 
 




















During Peter Pan
X.O.X.O









 During Lucky chinese version
3.6.5
Christmas Day
First Snow
My Answer



































During Machine
RUN
Call Me Baby
Growl chinese version
Love Me Right



































Singing Birthday song to
Xiumin Oppa ~~
Sing For You
Unfair

















 end.


Yaaaa udaaahhh selesaaaii~~~
See you guys back at EXO'rDIUM in Malaysia!!!!!!
yaaaaiiyyy!!!~~~ ^^



 EXO'luXion in Malaysia official Banner

 bought at fans booth outside venue. (unofficial)

4 comments:

  1. Omg!! I used to love kai once </3

    hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Me thoo!!! before Chanyeol ruin my bias list for forever TTTTTTTT

      Delete
  2. wowwww! Bestnya dapat pergi konsert diorang. Must be a great moment for you.

    Anyway, nak jemput join bloglist saya :)
    http://farhannajafri.blogspot.my/2017/01/pencarian-bloglist-blog-baru.html#

    ReplyDelete
  3. amboi, peminat tegar exo betul ni. hahahaha.

    ReplyDelete